Personalizuj svoje oblečenie kvalitnou strojovou výšivkou alebo svoje nože vygravírovaným textom!
Rastislav Krcho: Špenátový quiche s kozím syrom
Tento recept si môžete pripraviť v dvoch variantoch: ako koláč (vhodný na raňajky alebo ako ľahký obed či večera), alebo v menšej verzii ako slaný finger food. Obidve možnosti vás nadchnú. Vyskúšajte špenátový quiche s kozím syrom.
Juraj Kopčík: Sumec na špargli s arašidovým pyré
Juraj Kopčík pripravil skvelé ľahké jedlo, ktoré si zamilujete. Sumček a špargľa sú úžasné suroviny, ktoré v kombinácii s cviklou a arašidmi vytvoria nezabudnuteľný zážitok z jedla.
Rastislav Krcho: Špenátová roláda s údeným lososom
Svieža ľahká špenátová roláda s údeným lososom je skvelá pre nezabudnuteľné pohostenie hostí, či už doma alebo na recepcii. Na tomto slanom finger food si isto každý pochutí.
Tomáš Chilý: Sous-vide hovädzie líčka s fazuľou a chipsami zo sladkých zemiakov
Tomáš Chilý pre nás pripravil skvelé hovädzie líčka obľúbenou metódou sous-vide.
Janko Michna: Plnený hovädzí pupok s hráškovo mätovým rizotom
Prinášame jeden z originálnych receptov od vynikajúceho slovenského šéfkuchára Janka Michnu. V každom z jeho receptov sa zrkadlí veľké množstvo skúseností, mnohé ocenenia v oblasti gastronómie, no najmä – celoživotná láska k vareniu. Nechajte sa inšpirovať a poďte variť ako profikuchár.