• overené zákazníkmi
  • nakupujbezpecne.sk

Sekáče

Kuchárske sekáče si nájdu využitie v každej kuchyni, kde sa spracúvavajú celé časti mäsa s kosťou, ako napríklad pri sekaní kostí na vývar alebo omáčky, porcovaní mäsa s kosťou a podobne. Jedná sa o špeciálny typ noža s dlhšou a širšou čepeľou a v každom prípade aj vyššou váhou, aby bol schopný ľahko rozdeliť kosť alebo naporcovať mäso s kosťou. Dĺžka čepeľe je v rozmedzí od 16 do 20 cm, pričom najobľúbenejší a aj najpoužívanejší je nôž s dĺžkou čepeľe 16 cm. Tento špeciálny nôž by nemal chýbať v každej profesionálnej kuchyni, či pri domácich zabíjačkách.

Profi Vision s.r.o., Seberíniho 8, Bratislava 82103, +421904095654, profikuchar@profikuchar.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info