Máte otázky?

Petra Vám poradí

+421 904 095 654
(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Sekáče na mäso

Popis kategórie

Kuchárske sekáčiky na mäso si nájdu využitie v každej kuchyni, kde sa spracúvajú celé časti mäsa s kosťou, ako napríklad pri sekaní kostí na vývar alebo omáčky, porcovaní mäsa s kosťou a podobne.

Jedná sa o špeciálny typ noža s dlhou a širokou čepeľou a samozrejme aj vyššou váhou, aby bol schopný ľahko rozdeliť kosť alebo naporcovať mäso s kosťou. Dĺžka čepele je v rozmedzí od 16 do 24 centimetrov, pričom najobľúbenejší a aj najpoužívanejší je nôž s dĺžkou čepele 16 cm.

Kvalitný sekáčik na mäso by nemal chýbať v žiadnej profesionálnej kuchyni, či pri domácich zabíjačkách.

Zoradiť:
Najpredávanejšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najnovšie
Zobrazených 1-12 z celkovo 12 záznamov.

Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

Zobraziť všetkých výrobcov

#profikuchar na Instagrame

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info