Sekáče na mäso
Popis kategórie
Kuchárske sekáčiky na mäso si nájdu využitie v každej kuchyni, kde sa spracúvajú celé časti mäsa s kosťou, ako napríklad pri sekaní kostí na vývar alebo omáčky, porcovaní mäsa s kosťou a podobne.
Jedná sa o špeciálny typ noža s dlhou a širokou čepeľou a samozrejme aj vyššou váhou, aby bol schopný ľahko rozdeliť kosť alebo naporcovať mäso s kosťou. Dĺžka čepele je v rozmedzí od 16 do 24 centimetrov, pričom najobľúbenejší a aj najpoužívanejší je nôž s dĺžkou čepele 16 cm.
Kvalitný sekáčik na mäso by nemal chýbať v žiadnej profesionálnej kuchyni, či pri domácich zabíjačkách.



Nože IVO pre dokonalý zážitok z varenia. Odporúča šéfkuchár Peter Varga a Milan "Junior" Zimnýkoval.