Personalizuj svoje oblečenie kvalitnou strojovou výšivkou alebo svoje nože vygravírovaným textom!
Grilovanie

Martin Kolník: Bao žemľa s guacamole a dipom z pečeného cesnaku
Môže vám pripomínať známu obloženú žemľu hamburger alebo zložené mexické tacos. Je to však ázijská bao žemľa, ktorá má pôvod v Taiwane. Postupom výroby sa podobá na naše slovenské parené buchty alebo knedle, pretože základ tvorí kysnuté cesto pripravované na pare. Bao žemľa je však servírovaná na slano.

Rastislav Krcho: Špeciality na grile s whiskey marinádou
Kvalitná whiskey dodá grilovanému mäsku zaujímavú chuť, ktorá vás isto osloví. Vyskúšajte nové špeciality na grile s použitím zaujímavej marinády.

Branislav Michalčík: Grilovaná bravčová panenka v kabátiku z medvedieho cesnaku a špargľovo hráškové rizoto
Na jar sa všetko zelená, a tak isto by sa mal zelenať aj náš tanier. Medvedí cesnak nazbierate v lese práve v tomto období a je ho naozaj dostatok. Zužitkovať ho môžete aj takto, s bravčovou panenkou a ryžou. Pridajte aj zelenú špargľu a zelený hrášok a zelený plán je dobodky splnený :)

Michal Antol: Bravčový trhaný burger s pečenými zemiakmi
Na najbližšej grilovačke zažiarite! Pripravte si skvelý trhaný bravčový burger, ktorý vašich hostí očarí a samozrejme zasýti. Recept od profi kuchára a gril nadšenca Miška Antola.