• overené zákazníkmi
  • nakupujbezpecne.sk

Blog

Juraj Smatana: Lososový tatarák s avokádovou penou
19.08.2019

Juraj Smatana: Lososový tatarák s avokádovou penou

​Ako chutí Korzika? Slovenský šéfkuchár to vie z prvej ruky
15.08.2019

​Ako chutí Korzika? Slovenský šéfkuchár to vie z prvej ruky

Grilovanie nám môže poriadne uškodiť. Ako na to zdravo a chutne?
10.08.2019

Grilovanie nám môže poriadne uškodiť. Ako na to zdravo a chutne?

​Kde hľadať najlepšiu pizzu? Šéfkuchár tvrdí, že na Slovensku
03.08.2019

​Kde hľadať najlepšiu pizzu? Šéfkuchár tvrdí, že na Slovensku

​Je vám horúco? Dokonalé osvieženie nájdete v našich záhradách
30.07.2019

​Je vám horúco? Dokonalé osvieženie nájdete v našich záhradách

 Peter Varga: Pečené írske hovädzie rebrá, zemiakový fondant, tekvicové a cibuľkové pyré
27.07.2019

Peter Varga: Pečené írske hovädzie rebrá, zemiakový fondant, tekvicové a cibuľkové pyré

Juraj Smatana: Domáca bazalková tatárska omáčka
17.07.2019

Juraj Smatana: Domáca bazalková tatárska omáčka

B. Michalčík: Kuracie stehno plnené žihľavovou plnkou s bryndzovou polentou
01.07.2019

B. Michalčík: Kuracie stehno plnené žihľavovou plnkou s bryndzovou polentou

​SLOW FOOD – ako zachrániť zdravou stravou celú planétu
09.06.2019

​SLOW FOOD – ako zachrániť zdravou stravou celú planétu

B. Michalčík: Losos steak na ryžových rezancoch s kokosovým mliekom a špenátom
28.05.2019

B. Michalčík: Losos steak na ryžových rezancoch s kokosovým mliekom a špenátom

Ako vybrať ten správny záhradný gril?
26.05.2019

Ako vybrať ten správny záhradný gril?

​POŠÍROVANIE – ani najjemnejšie potraviny sa nerozpadnú a ostanú šťavnaté a chutné
23.05.2019

​POŠÍROVANIE – ani najjemnejšie potraviny sa nerozpadnú a ostanú šťavnaté a chutné

​Čo ste netušili o čokoláde – kráľovnej medzi sladkosťami
16.05.2019

​Čo ste netušili o čokoláde – kráľovnej medzi sladkosťami

​Perkelt a paprikáš – viete, v čom sa líšia?
13.05.2019

​Perkelt a paprikáš – viete, v čom sa líšia?

Branislav Michalčík: Cviklové palacinky plnené avokádovo-bryndzovým dipom
09.05.2019

Branislav Michalčík: Cviklové palacinky plnené avokádovo-bryndzovým dipom

​Trendy, ktoré hýbu svetom cateringu
06.05.2019

​Trendy, ktoré hýbu svetom cateringu

​FLAMBOVANIE – oheň, ktorý dodá jedlám punc exkluzivity
30.04.2019

​FLAMBOVANIE – oheň, ktorý dodá jedlám punc exkluzivity

​Móda v kuchyni: Aké kuchárske rondony sú hitom medzi kuchármi?
24.04.2019

​Móda v kuchyni: Aké kuchárske rondony sú hitom medzi kuchármi?

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú
22.04.2019

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú

Peter Varga: ​Írsky Bailey´s Cheesecake
20.04.2019

Peter Varga: ​Írsky Bailey´s Cheesecake

​GLAZOVANIE – technika, ktorá jedlo krášli aj chráni
11.04.2019

​GLAZOVANIE – technika, ktorá jedlo krášli aj chráni

​Šéfkuchár P. Varga: Hygienik má riešiť kvalitu surovín, nie pokutovať za gramáž
08.04.2019

​Šéfkuchár P. Varga: Hygienik má riešiť kvalitu surovín, nie pokutovať za gramáž

​Branislav Michalčík: Grilovaná bravčová panenka v kabátiku z medvedieho cesnaku a špargľovo hráškové rizoto
01.04.2019

​Branislav Michalčík: Grilovaná bravčová panenka v kabátiku z medvedieho cesnaku a špargľovo hráškové rizoto

​Je vám ľúto husí a kačiek? Spravte si fejkovú Foie Gras
27.03.2019

​Je vám ľúto husí a kačiek? Spravte si fejkovú Foie Gras

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku
23.03.2019

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku

Janko Michna: Kačacie prsia s kapustovými pirohami a zemiakovou lokšou
18.03.2019

Janko Michna: Kačacie prsia s kapustovými pirohami a zemiakovou lokšou

​Desatoro začínajúceho kuchára
13.03.2019

​Desatoro začínajúceho kuchára

Vie, čo chutí Jennifer Lopez, Beyoncé aj R.E.M. – šéfkuchár Peter Varga
10.03.2019

Vie, čo chutí Jennifer Lopez, Beyoncé aj R.E.M. – šéfkuchár Peter Varga

Janko Michna: Divina s jablkovo zelerovým pyré a zelenou fazuľkou
07.03.2019

Janko Michna: Divina s jablkovo zelerovým pyré a zelenou fazuľkou

​Nie je kvások ako kvások. Aký chlieb vlastne kupujeme?
04.03.2019

​Nie je kvások ako kvások. Aký chlieb vlastne kupujeme?

Peter Varga: Makrónky na 3 spôsoby
25.02.2019

Peter Varga: Makrónky na 3 spôsoby

Sumček africký - pochúťka plná bielkovín + RECEPT
18.02.2019

Sumček africký - pochúťka plná bielkovín + RECEPT

Jozef Hucman: Kuracie srdiečka na smotane s haluškami
13.02.2019

Jozef Hucman: Kuracie srdiečka na smotane s haluškami

​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu
12.02.2019

​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu

Stovky kíl mäsa a litrov kávy: Na čom si pochutnával štáb filmu Správa?
05.02.2019

Stovky kíl mäsa a litrov kávy: Na čom si pochutnával štáb filmu Správa?

Branislav Michalčík: Fazuľový čoko brownies (bezlepkový)
31.01.2019

Branislav Michalčík: Fazuľový čoko brownies (bezlepkový)

​TV kuchár František Sedlák: Publikum chce jedlo s príbehom
24.01.2019

​TV kuchár František Sedlák: Publikum chce jedlo s príbehom

Zdenka Havettová: 3 jednoduché recepty na lahodné "zimné" polievky
21.01.2019

Zdenka Havettová: 3 jednoduché recepty na lahodné "zimné" polievky

TOP triky, ktoré urobia z vášho gulášu majstrovské dielo
16.01.2019

TOP triky, ktoré urobia z vášho gulášu majstrovské dielo

Tipy expertky na výživu: Zdravý jedálniček v kocke
15.01.2019

Tipy expertky na výživu: Zdravý jedálniček v kocke

Juraj Kopčík: Nátierka z hovädzieho špiku
30.12.2018

Juraj Kopčík: Nátierka z hovädzieho špiku

Ako vylepšiť manažment v kuchyni? Alfou a omegou je dobrý tím
18.12.2018

Ako vylepšiť manažment v kuchyni? Alfou a omegou je dobrý tím

Tomáš Chilý: Grilovaný morský ostriež s karfiolovým „cous-cous“
16.12.2018

Tomáš Chilý: Grilovaný morský ostriež s karfiolovým „cous-cous“

Keď Čína udáva trendy - naučte sa variť podľa pravidiel čínskej medicíny
10.12.2018

Keď Čína udáva trendy - naučte sa variť podľa pravidiel čínskej medicíny

Branislav Michalčík: Špaldové pirohy s kačacou plnkou a cibuľovým džemom
05.12.2018

Branislav Michalčík: Špaldové pirohy s kačacou plnkou a cibuľovým džemom

20+1 tip na vianočné darčeky pre milovníkov varenia
04.12.2018

20+1 tip na vianočné darčeky pre milovníkov varenia

​Michelinské hviezdy
01.12.2018

​Michelinské hviezdy

Juraj Kopčík: Vidiecky jablkový koláč s citrónovým sirupom a arašidovým čipsom
26.11.2018

Juraj Kopčík: Vidiecky jablkový koláč s citrónovým sirupom a arašidovým čipsom

Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?
21.11.2018

Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?

​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody
12.11.2018

​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody

Branislav Michalčík: Tekvicové muffiny z pečenej tekvice Hokkaido
08.11.2018

Branislav Michalčík: Tekvicové muffiny z pečenej tekvice Hokkaido

Desať najväčších omylov slovenských reštaurácií
06.11.2018

Desať najväčších omylov slovenských reštaurácií

Halloweenske vyrezávanie tekvíc
22.10.2018

Halloweenske vyrezávanie tekvíc

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti
12.10.2018

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality
22.08.2018

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality

Profi Vision s.r.o., Seberíniho 8, Bratislava 82103, +421904095654, profikuchar@profikuchar.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info