• overené zákazníkmi
  • nakupujbezpecne.sk

Blog

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti
12.10.2018

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality
22.08.2018

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality

​BLANŠÍROVANIE – uchovajte v potravinách farbu a chuť
17.07.2018

​BLANŠÍROVANIE – uchovajte v potravinách farbu a chuť

Ako vybrať ten správny záhradný gril?
12.07.2018

Ako vybrať ten správny záhradný gril?

PLANKING – aróma dreva dodá jedlu výnimočnosť
27.06.2018

PLANKING – aróma dreva dodá jedlu výnimočnosť

MARINOVANIE – maličkosť, ktorá robí veľký rozdiel
03.06.2018

MARINOVANIE – maličkosť, ktorá robí veľký rozdiel

Janko Michna: Špenátová polievka so strateným vajíčkom
31.05.2018

Janko Michna: Špenátová polievka so strateným vajíčkom

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú
23.05.2018

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú

Michal Antol: Bravčový trhaný burger s pečenými zemiakmi
23.05.2018

Michal Antol: Bravčový trhaný burger s pečenými zemiakmi

​KONFITOVANIE – špecialita, ktorá dodá vašej kuchyni francúzsky šmrnc
16.05.2018

​KONFITOVANIE – špecialita, ktorá dodá vašej kuchyni francúzsky šmrnc

7 tipov, ako vybrať správny kuchynský nôž
14.05.2018

7 tipov, ako vybrať správny kuchynský nôž

Tomáš Chilý: Babaganoush šalát s konfitovaným jahňacím plieckom
08.05.2018

Tomáš Chilý: Babaganoush šalát s konfitovaným jahňacím plieckom

Gastronomické trendy v cateringu na rok 2018
02.05.2018

Gastronomické trendy v cateringu na rok 2018

Rastislav Krcho: Špenátový quiche s kozím syrom
30.04.2018

Rastislav Krcho: Špenátový quiche s kozím syrom

Juraj Kopčík: Sumec na špargli s arašidovým pyré
22.04.2018

Juraj Kopčík: Sumec na špargli s arašidovým pyré

Rastislav Krcho: Špenátová roláda s údeným lososom
16.04.2018

Rastislav Krcho: Špenátová roláda s údeným lososom

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku
10.04.2018

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku

Tomáš Chilý: Sous-vide hovädzie líčka s fazuľou a chipsami zo sladkých zemiakov
04.04.2018

Tomáš Chilý: Sous-vide hovädzie líčka s fazuľou a chipsami zo sladkých zemiakov

Slovenský šéfkuchár Tomáš Chilý: „Byť kuchárom nie je práca, ale diagnóza“
04.04.2018

Slovenský šéfkuchár Tomáš Chilý: „Byť kuchárom nie je práca, ale diagnóza“

Janko Michna: Plnený hovädzí pupok s hráškovo mätovým rizotom
16.03.2018

Janko Michna: Plnený hovädzí pupok s hráškovo mätovým rizotom

Solingen – slávne mesto kvalitných nožov a nožníc
12.03.2018

Solingen – slávne mesto kvalitných nožov a nožníc

​Sous-vide - varenie, ktoré budete milovať (prinesie zákazníkov aj ušetrí peniaze)
01.03.2018

​Sous-vide - varenie, ktoré budete milovať (prinesie zákazníkov aj ušetrí peniaze)

Ako sa správne starať o kuchárske nože?
14.02.2018

Ako sa správne starať o kuchárske nože?

Úspech kuchyne je ukrytý najmä v kvalitnom a správnom noži. Ktorý typ noža a kedy použiť?
05.02.2018

Úspech kuchyne je ukrytý najmä v kvalitnom a správnom noži. Ktorý typ noža a kedy použiť?

Dry aged beef - zažite dokonalý steak
14.01.2018

Dry aged beef - zažite dokonalý steak

Rondon - najdôležitejší kúsok v šatníku kuchára
07.11.2017

Rondon - najdôležitejší kúsok v šatníku kuchára

Buďte pôžitkár - Wüsthof predstavuje revolučnú radu nových nožov pre náročných EPICURE
25.10.2017

Buďte pôžitkár - Wüsthof predstavuje revolučnú radu nových nožov pre náročných EPICURE

Halloweenske vyrezávanie tekvíc
11.10.2017

Halloweenske vyrezávanie tekvíc

Wüsthof - profesionálna značka nožov
12.08.2017

Wüsthof - profesionálna značka nožov

Teplé a studené údenie
11.08.2017

Teplé a studené údenie

Ako na zdravé grilovanie?
10.08.2017

Ako na zdravé grilovanie?

Čo potrebuje správny kuchár?
09.08.2017

Čo potrebuje správny kuchár?

Ako správne naostriť nôž?
08.08.2017

Ako správne naostriť nôž?

Banskobystrický Gastro cup 2015
07.08.2017

Banskobystrický Gastro cup 2015

Starostlivosť o carvingové sady - carvingové nože a dlátka
26.10.2016

Starostlivosť o carvingové sady - carvingové nože a dlátka

Starostlivosť o thajský nôž-najdoležitejší nástroj pre carving
26.10.2016

Starostlivosť o thajský nôž-najdoležitejší nástroj pre carving

Koreniny - liek alebo ochucovadlo? Part 1
26.10.2016

Koreniny - liek alebo ochucovadlo? Part 1

Koreniny - liek alebo ochucovadlo? Part 2
26.10.2016

Koreniny - liek alebo ochucovadlo? Part 2

Pre kuchára je dôležité mať správnu pracovnú obuv
26.10.2016

Pre kuchára je dôležité mať správnu pracovnú obuv

História carvingu
26.10.2016

História carvingu

Fruit Carving - Ako sa starať o čerstvosť ovocia a zeleniny
26.10.2016

Fruit Carving - Ako sa starať o čerstvosť ovocia a zeleniny

Carvingové nože
26.10.2016

Carvingové nože

Profi Vision s.r.o., Seberíniho 8, Bratislava 82103, +421904095654, profikuchar@profikuchar.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info