• overené zákazníkmi
  • nakupujbezpecne.sk

Blog

Sumček africký - pochúťka plná bielkovín + RECEPT
18.02.2019

Sumček africký - pochúťka plná bielkovín + RECEPT

Jozef Hucman: Kuracie srdiečka na smotane s haluškami
13.02.2019

Jozef Hucman: Kuracie srdiečka na smotane s haluškami

​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu
12.02.2019

​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu

Stovky kíl mäsa a litrov kávy: Na čom si pochutnával štáb filmu Správa?
05.02.2019

Stovky kíl mäsa a litrov kávy: Na čom si pochutnával štáb filmu Správa?

Branislav Michalčík: Fazuľový čoko brownies (bezlepkový)
31.01.2019

Branislav Michalčík: Fazuľový čoko brownies (bezlepkový)

​TV kuchár František Sedlák: Publikum chce jedlo s príbehom
24.01.2019

​TV kuchár František Sedlák: Publikum chce jedlo s príbehom

Zdenka Havettová: 3 jednoduché recepty na lahodné "zimné" polievky
21.01.2019

Zdenka Havettová: 3 jednoduché recepty na lahodné "zimné" polievky

TOP triky, ktoré urobia z vášho gulášu majstrovské dielo
16.01.2019

TOP triky, ktoré urobia z vášho gulášu majstrovské dielo

Tipy expertky na výživu: Zdravý jedálniček v kocke
15.01.2019

Tipy expertky na výživu: Zdravý jedálniček v kocke

Juraj Kopčík: Nátierka z hovädzieho špiku
30.12.2018

Juraj Kopčík: Nátierka z hovädzieho špiku

Ako vylepšiť manažment v kuchyni? Alfou a omegou je dobrý tím
18.12.2018

Ako vylepšiť manažment v kuchyni? Alfou a omegou je dobrý tím

Tomáš Chilý: Grilovaný morský ostriež s karfiolovým „cous-cous“
16.12.2018

Tomáš Chilý: Grilovaný morský ostriež s karfiolovým „cous-cous“

Keď Čína udáva trendy - naučte sa variť podľa pravidiel čínskej medicíny
10.12.2018

Keď Čína udáva trendy - naučte sa variť podľa pravidiel čínskej medicíny

Branislav Michalčík: Špaldové pirohy s kačacou plnkou a cibuľovým džemom
05.12.2018

Branislav Michalčík: Špaldové pirohy s kačacou plnkou a cibuľovým džemom

20+1 tip na vianočné darčeky pre milovníkov varenia
04.12.2018

20+1 tip na vianočné darčeky pre milovníkov varenia

​Michelinské hviezdy
01.12.2018

​Michelinské hviezdy

Juraj Kopčík: Vidiecky jablkový koláč s citrónovým sirupom a arašidovým čipsom
26.11.2018

Juraj Kopčík: Vidiecky jablkový koláč s citrónovým sirupom a arašidovým čipsom

Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?
21.11.2018

Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?

​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody
12.11.2018

​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody

Branislav Michalčík: Tekvicové muffiny z pečenej tekvice Hokkaido
08.11.2018

Branislav Michalčík: Tekvicové muffiny z pečenej tekvice Hokkaido

Desať najväčších omylov slovenských reštaurácií
06.11.2018

Desať najväčších omylov slovenských reštaurácií

Halloweenske vyrezávanie tekvíc
22.10.2018

Halloweenske vyrezávanie tekvíc

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti
12.10.2018

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality
22.08.2018

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality

​BLANŠÍROVANIE – uchovajte v potravinách farbu a chuť
17.07.2018

​BLANŠÍROVANIE – uchovajte v potravinách farbu a chuť

Ako vybrať ten správny záhradný gril?
12.07.2018

Ako vybrať ten správny záhradný gril?

PLANKING – aróma dreva dodá jedlu výnimočnosť
27.06.2018

PLANKING – aróma dreva dodá jedlu výnimočnosť

MARINOVANIE – maličkosť, ktorá robí veľký rozdiel
03.06.2018

MARINOVANIE – maličkosť, ktorá robí veľký rozdiel

Janko Michna: Špenátová polievka so strateným vajíčkom
31.05.2018

Janko Michna: Špenátová polievka so strateným vajíčkom

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú
23.05.2018

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú

Michal Antol: Bravčový trhaný burger s pečenými zemiakmi
23.05.2018

Michal Antol: Bravčový trhaný burger s pečenými zemiakmi

​KONFITOVANIE – špecialita, ktorá dodá vašej kuchyni francúzsky šmrnc
16.05.2018

​KONFITOVANIE – špecialita, ktorá dodá vašej kuchyni francúzsky šmrnc

7 tipov, ako vybrať správny kuchynský nôž
14.05.2018

7 tipov, ako vybrať správny kuchynský nôž

Tomáš Chilý: Babaganoush šalát s konfitovaným jahňacím plieckom
08.05.2018

Tomáš Chilý: Babaganoush šalát s konfitovaným jahňacím plieckom

Gastronomické trendy v cateringu na rok 2018
02.05.2018

Gastronomické trendy v cateringu na rok 2018

Rastislav Krcho: Špenátový quiche s kozím syrom
30.04.2018

Rastislav Krcho: Špenátový quiche s kozím syrom

Juraj Kopčík: Sumec na špargli s arašidovým pyré
22.04.2018

Juraj Kopčík: Sumec na špargli s arašidovým pyré

Rastislav Krcho: Špenátová roláda s údeným lososom
16.04.2018

Rastislav Krcho: Špenátová roláda s údeným lososom

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku
10.04.2018

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku

Tomáš Chilý: Sous-vide hovädzie líčka s fazuľou a chipsami zo sladkých zemiakov
04.04.2018

Tomáš Chilý: Sous-vide hovädzie líčka s fazuľou a chipsami zo sladkých zemiakov

Slovenský šéfkuchár Tomáš Chilý: „Byť kuchárom nie je práca, ale diagnóza“
04.04.2018

Slovenský šéfkuchár Tomáš Chilý: „Byť kuchárom nie je práca, ale diagnóza“

Janko Michna: Plnený hovädzí pupok s hráškovo mätovým rizotom
16.03.2018

Janko Michna: Plnený hovädzí pupok s hráškovo mätovým rizotom

Solingen – slávne mesto kvalitných nožov a nožníc
12.03.2018

Solingen – slávne mesto kvalitných nožov a nožníc

​Sous-vide - varenie, ktoré budete milovať (prinesie zákazníkov aj ušetrí peniaze)
01.03.2018

​Sous-vide - varenie, ktoré budete milovať (prinesie zákazníkov aj ušetrí peniaze)

Ako sa správne starať o kuchárske nože?
14.02.2018

Ako sa správne starať o kuchárske nože?

Úspech kuchyne je ukrytý najmä v kvalitnom a správnom noži. Ktorý typ noža a kedy použiť?
05.02.2018

Úspech kuchyne je ukrytý najmä v kvalitnom a správnom noži. Ktorý typ noža a kedy použiť?

Dry aged beef - zažite dokonalý steak
14.01.2018

Dry aged beef - zažite dokonalý steak

Rondon - najdôležitejší kúsok v šatníku kuchára
07.11.2017

Rondon - najdôležitejší kúsok v šatníku kuchára

Buďte pôžitkár - Wüsthof predstavuje revolučnú radu nových nožov pre náročných EPICURE
25.10.2017

Buďte pôžitkár - Wüsthof predstavuje revolučnú radu nových nožov pre náročných EPICURE

Wüsthof - profesionálna značka nožov
12.08.2017

Wüsthof - profesionálna značka nožov

Teplé a studené údenie
11.08.2017

Teplé a studené údenie

Ako na zdravé grilovanie?
10.08.2017

Ako na zdravé grilovanie?

Čo potrebuje správny kuchár?
09.08.2017

Čo potrebuje správny kuchár?

Ako správne naostriť nôž?
08.08.2017

Ako správne naostriť nôž?

Banskobystrický Gastro cup 2015
07.08.2017

Banskobystrický Gastro cup 2015

Profi Vision s.r.o., Seberíniho 8, Bratislava 82103, +421904095654, profikuchar@profikuchar.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info