• overené zákazníkmi
  • nakupujbezpecne.sk

Blog

B. Michalčík: Domáce farebné žemle na hamburger
05.04.2020

B. Michalčík: Domáce farebné žemle na hamburger

B. Michalčík: Domáce maslové rožky
04.04.2020

B. Michalčík: Domáce maslové rožky

Čistenie a dezinfekcia v domácnosti: Ako si poradiť v čase koronakrízy?
02.04.2020

Čistenie a dezinfekcia v domácnosti: Ako si poradiť v čase koronakrízy?

Expertka na výživu radí: Ako sa stravovať na jar?
30.03.2020

Expertka na výživu radí: Ako sa stravovať na jar?

Pridajte sa k výzve: Podporím reštaurácie!
26.03.2020

Pridajte sa k výzve: Podporím reštaurácie!

Len 20-ročný mladík vydal a ilustroval vlastného gastrosprievodcu
22.03.2020

Len 20-ročný mladík vydal a ilustroval vlastného gastrosprievodcu

NOVINKA: Ochranné rúška na tvár šité na Slovensku
16.03.2020

NOVINKA: Ochranné rúška na tvár šité na Slovensku

Slávna päťka na tele kuchára – ktoré kusy odevu v kuchyni nesmú chýbať?
09.03.2020

Slávna päťka na tele kuchára – ktoré kusy odevu v kuchyni nesmú chýbať?

​Mačanka, bryndza aj džatky – náš tím predviedol na Kulinárskej olympiáde v Stuttgarte slovenskú klasiku
01.03.2020

​Mačanka, bryndza aj džatky – náš tím predviedol na Kulinárskej olympiáde v Stuttgarte slovenskú klasiku

Novinky EGOchef: Moderné a štýlové rondony, ktoré sú súčasným hitom
28.02.2020

Novinky EGOchef: Moderné a štýlové rondony, ktoré sú súčasným hitom

Novinky 2020 z dielne Wüsthof - nemecká kvalita zo Solingenu
21.02.2020

Novinky 2020 z dielne Wüsthof - nemecká kvalita zo Solingenu

M. Kolník: Grilovaný losos so sépiovými špagetami, waldorf šalátom a špargľovou omáčkou
13.02.2020

M. Kolník: Grilovaný losos so sépiovými špagetami, waldorf šalátom a špargľovou omáčkou

R. Krcho: Lososový tatarák s wasabi majonézou a sezamom, zemiakový chips
12.02.2020

R. Krcho: Lososový tatarák s wasabi majonézou a sezamom, zemiakový chips

R. Krcho: Sous vide bravčový bôčik, pyré z bielej pečenej kapusty, zemiakové krokety
11.02.2020

R. Krcho: Sous vide bravčový bôčik, pyré z bielej pečenej kapusty, zemiakové krokety

M. Kolník: Jahňacie kotlety v pistáciovom prachu
03.02.2020

M. Kolník: Jahňacie kotlety v pistáciovom prachu

Martin Kolník: Bao žemľa s guacamole a dipom z pečeného cesnaku
16.01.2020

Martin Kolník: Bao žemľa s guacamole a dipom z pečeného cesnaku

B. Michalčík: Konfitovaná hus
26.12.2019

B. Michalčík: Konfitovaná hus

​5 dôvodov, pre ktoré dobrí kuchári investujú do kvalitnej obuvi
06.12.2019

​5 dôvodov, pre ktoré dobrí kuchári investujú do kvalitnej obuvi

Tomáš Chilý: Recepty na základné karí pasty - červená, zelená a žltá karí pasta
11.11.2019

Tomáš Chilý: Recepty na základné karí pasty - červená, zelená a žltá karí pasta

B. Michalčík: Hokkaidó kapučíno - tekvicová polievka trochu inak
08.11.2019

B. Michalčík: Hokkaidó kapučíno - tekvicová polievka trochu inak

B. Michalčík: Hokkaidó ravioli plnené gaštanovou plnkou na hubovej omáčke
05.11.2019

B. Michalčík: Hokkaidó ravioli plnené gaštanovou plnkou na hubovej omáčke

20+1 tip na darčeky pre milovníkov varenia
04.11.2019

20+1 tip na darčeky pre milovníkov varenia

Rastislav Krcho: Špeciality na grile s whiskey marinádou
04.10.2019

Rastislav Krcho: Špeciality na grile s whiskey marinádou

S novým ročným obdobím zmeňte aj jedálny lístok: Čo ponúknuť hosťom v reštaurácii?
23.09.2019

S novým ročným obdobím zmeňte aj jedálny lístok: Čo ponúknuť hosťom v reštaurácii?

​Plyn či uhlie? Ktorý gril je pre vás ten pravý?
08.09.2019

​Plyn či uhlie? Ktorý gril je pre vás ten pravý?

Šéfkuchár hviezd sa vracia na Slovensko – chce koreniť láskou a variť srdcom
30.08.2019

Šéfkuchár hviezd sa vracia na Slovensko – chce koreniť láskou a variť srdcom

Juraj Smatana: Lososový tatarák s avokádovou penou
19.08.2019

Juraj Smatana: Lososový tatarák s avokádovou penou

​Ako chutí Korzika? Slovenský šéfkuchár to vie z prvej ruky
15.08.2019

​Ako chutí Korzika? Slovenský šéfkuchár to vie z prvej ruky

Grilovanie nám môže poriadne uškodiť. Ako na to zdravo a chutne?
10.08.2019

Grilovanie nám môže poriadne uškodiť. Ako na to zdravo a chutne?

​Kde hľadať najlepšiu pizzu? Šéfkuchár tvrdí, že na Slovensku
03.08.2019

​Kde hľadať najlepšiu pizzu? Šéfkuchár tvrdí, že na Slovensku

​Je vám horúco? Dokonalé osvieženie nájdete v našich záhradách
30.07.2019

​Je vám horúco? Dokonalé osvieženie nájdete v našich záhradách

 Peter Varga: Pečené írske hovädzie rebrá, zemiakový fondant, tekvicové a cibuľkové pyré
27.07.2019

Peter Varga: Pečené írske hovädzie rebrá, zemiakový fondant, tekvicové a cibuľkové pyré

Juraj Smatana: Domáca bazalková tatárska omáčka
17.07.2019

Juraj Smatana: Domáca bazalková tatárska omáčka

B. Michalčík: Kuracie stehno plnené žihľavovou plnkou s bryndzovou polentou
01.07.2019

B. Michalčík: Kuracie stehno plnené žihľavovou plnkou s bryndzovou polentou

​SLOW FOOD – ako zachrániť zdravou stravou celú planétu
09.06.2019

​SLOW FOOD – ako zachrániť zdravou stravou celú planétu

B. Michalčík: Losos steak na ryžových rezancoch s kokosovým mliekom a špenátom
28.05.2019

B. Michalčík: Losos steak na ryžových rezancoch s kokosovým mliekom a špenátom

Ako vybrať ten správny záhradný gril?
26.05.2019

Ako vybrať ten správny záhradný gril?

​POŠÍROVANIE – ani najjemnejšie potraviny sa nerozpadnú a ostanú šťavnaté a chutné
23.05.2019

​POŠÍROVANIE – ani najjemnejšie potraviny sa nerozpadnú a ostanú šťavnaté a chutné

​Čo ste netušili o čokoláde – kráľovnej medzi sladkosťami
16.05.2019

​Čo ste netušili o čokoláde – kráľovnej medzi sladkosťami

​Perkelt a paprikáš – viete, v čom sa líšia?
13.05.2019

​Perkelt a paprikáš – viete, v čom sa líšia?

Branislav Michalčík: Cviklové palacinky plnené avokádovo-bryndzovým dipom
09.05.2019

Branislav Michalčík: Cviklové palacinky plnené avokádovo-bryndzovým dipom

​Trendy, ktoré hýbu svetom cateringu
06.05.2019

​Trendy, ktoré hýbu svetom cateringu

​FLAMBOVANIE – oheň, ktorý dodá jedlám punc exkluzivity
30.04.2019

​FLAMBOVANIE – oheň, ktorý dodá jedlám punc exkluzivity

​Móda v kuchyni: Aké kuchárske rondony sú hitom medzi kuchármi?
24.04.2019

​Móda v kuchyni: Aké kuchárske rondony sú hitom medzi kuchármi?

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú
22.04.2019

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú

Peter Varga: ​Írsky Bailey´s Cheesecake
20.04.2019

Peter Varga: ​Írsky Bailey´s Cheesecake

​GLAZOVANIE – technika, ktorá jedlo krášli aj chráni
11.04.2019

​GLAZOVANIE – technika, ktorá jedlo krášli aj chráni

​Šéfkuchár P. Varga: Hygienik má riešiť kvalitu surovín, nie pokutovať za gramáž
08.04.2019

​Šéfkuchár P. Varga: Hygienik má riešiť kvalitu surovín, nie pokutovať za gramáž

​Branislav Michalčík: Grilovaná bravčová panenka v kabátiku z medvedieho cesnaku a špargľovo hráškové rizoto
01.04.2019

​Branislav Michalčík: Grilovaná bravčová panenka v kabátiku z medvedieho cesnaku a špargľovo hráškové rizoto

​Je vám ľúto husí a kačiek? Spravte si fejkovú Foie Gras
27.03.2019

​Je vám ľúto husí a kačiek? Spravte si fejkovú Foie Gras

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku
23.03.2019

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku

Janko Michna: Kačacie prsia s kapustovými pirohami a zemiakovou lokšou
18.03.2019

Janko Michna: Kačacie prsia s kapustovými pirohami a zemiakovou lokšou

​Desatoro začínajúceho kuchára
13.03.2019

​Desatoro začínajúceho kuchára

Vie, čo chutí Jennifer Lopez, Beyoncé aj R.E.M. – šéfkuchár Peter Varga
10.03.2019

Vie, čo chutí Jennifer Lopez, Beyoncé aj R.E.M. – šéfkuchár Peter Varga

Janko Michna: Divina s jablkovo zelerovým pyré a zelenou fazuľkou
07.03.2019

Janko Michna: Divina s jablkovo zelerovým pyré a zelenou fazuľkou

Profi Vision s.r.o., Seberíniho 8, Bratislava 82103, +421904095654, profikuchar@profikuchar.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info