• overené zákazníkmi
  • nakupujbezpecne.sk

Blog

​GLAZOVANIE – technika, ktorá jedlo krášli aj chráni
11.04.2019

​GLAZOVANIE – technika, ktorá jedlo krášli aj chráni

​Šéfkuchár P. Varga: Hygienik má riešiť kvalitu surovín, nie pokutovať za gramáž
08.04.2019

​Šéfkuchár P. Varga: Hygienik má riešiť kvalitu surovín, nie pokutovať za gramáž

​Branislav Michalčík: Grilovaná bravčová panenka v kabátiku z medvedieho cesnaku a špargľovo hráškové rizoto
01.04.2019

​Branislav Michalčík: Grilovaná bravčová panenka v kabátiku z medvedieho cesnaku a špargľovo hráškové rizoto

​Je vám ľúto husí a kačiek? Spravte si fejkovú Foie Gras
27.03.2019

​Je vám ľúto husí a kačiek? Spravte si fejkovú Foie Gras

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku
23.03.2019

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku

Janko Michna: Kačacie prsia s kapustovými pirohami a zemiakovou lokšou
18.03.2019

Janko Michna: Kačacie prsia s kapustovými pirohami a zemiakovou lokšou

​Desatoro začínajúceho kuchára
13.03.2019

​Desatoro začínajúceho kuchára

Vie, čo chutí Jennifer Lopez, Beyoncé aj R.E.M. – šéfkuchár Peter Varga
10.03.2019

Vie, čo chutí Jennifer Lopez, Beyoncé aj R.E.M. – šéfkuchár Peter Varga

Janko Michna: Divina s jablkovo zelerovým pyré a zelenou fazuľkou
07.03.2019

Janko Michna: Divina s jablkovo zelerovým pyré a zelenou fazuľkou

​Nie je kvások ako kvások. Aký chlieb vlastne kupujeme?
04.03.2019

​Nie je kvások ako kvások. Aký chlieb vlastne kupujeme?

Peter Varga: Makrónky na 3 spôsoby
25.02.2019

Peter Varga: Makrónky na 3 spôsoby

Sumček africký - pochúťka plná bielkovín + RECEPT
18.02.2019

Sumček africký - pochúťka plná bielkovín + RECEPT

Jozef Hucman: Kuracie srdiečka na smotane s haluškami
13.02.2019

Jozef Hucman: Kuracie srdiečka na smotane s haluškami

​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu
12.02.2019

​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu

Stovky kíl mäsa a litrov kávy: Na čom si pochutnával štáb filmu Správa?
05.02.2019

Stovky kíl mäsa a litrov kávy: Na čom si pochutnával štáb filmu Správa?

Branislav Michalčík: Fazuľový čoko brownies (bezlepkový)
31.01.2019

Branislav Michalčík: Fazuľový čoko brownies (bezlepkový)

​TV kuchár František Sedlák: Publikum chce jedlo s príbehom
24.01.2019

​TV kuchár František Sedlák: Publikum chce jedlo s príbehom

Zdenka Havettová: 3 jednoduché recepty na lahodné "zimné" polievky
21.01.2019

Zdenka Havettová: 3 jednoduché recepty na lahodné "zimné" polievky

TOP triky, ktoré urobia z vášho gulášu majstrovské dielo
16.01.2019

TOP triky, ktoré urobia z vášho gulášu majstrovské dielo

Tipy expertky na výživu: Zdravý jedálniček v kocke
15.01.2019

Tipy expertky na výživu: Zdravý jedálniček v kocke

Juraj Kopčík: Nátierka z hovädzieho špiku
30.12.2018

Juraj Kopčík: Nátierka z hovädzieho špiku

Ako vylepšiť manažment v kuchyni? Alfou a omegou je dobrý tím
18.12.2018

Ako vylepšiť manažment v kuchyni? Alfou a omegou je dobrý tím

Tomáš Chilý: Grilovaný morský ostriež s karfiolovým „cous-cous“
16.12.2018

Tomáš Chilý: Grilovaný morský ostriež s karfiolovým „cous-cous“

Keď Čína udáva trendy - naučte sa variť podľa pravidiel čínskej medicíny
10.12.2018

Keď Čína udáva trendy - naučte sa variť podľa pravidiel čínskej medicíny

Branislav Michalčík: Špaldové pirohy s kačacou plnkou a cibuľovým džemom
05.12.2018

Branislav Michalčík: Špaldové pirohy s kačacou plnkou a cibuľovým džemom

20+1 tip na vianočné darčeky pre milovníkov varenia
04.12.2018

20+1 tip na vianočné darčeky pre milovníkov varenia

​Michelinské hviezdy
01.12.2018

​Michelinské hviezdy

Juraj Kopčík: Vidiecky jablkový koláč s citrónovým sirupom a arašidovým čipsom
26.11.2018

Juraj Kopčík: Vidiecky jablkový koláč s citrónovým sirupom a arašidovým čipsom

Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?
21.11.2018

Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?

​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody
12.11.2018

​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody

Branislav Michalčík: Tekvicové muffiny z pečenej tekvice Hokkaido
08.11.2018

Branislav Michalčík: Tekvicové muffiny z pečenej tekvice Hokkaido

Desať najväčších omylov slovenských reštaurácií
06.11.2018

Desať najväčších omylov slovenských reštaurácií

Halloweenske vyrezávanie tekvíc
22.10.2018

Halloweenske vyrezávanie tekvíc

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti
12.10.2018

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality
22.08.2018

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality

​BLANŠÍROVANIE – uchovajte v potravinách farbu a chuť
17.07.2018

​BLANŠÍROVANIE – uchovajte v potravinách farbu a chuť

Ako vybrať ten správny záhradný gril?
12.07.2018

Ako vybrať ten správny záhradný gril?

PLANKING – aróma dreva dodá jedlu výnimočnosť
27.06.2018

PLANKING – aróma dreva dodá jedlu výnimočnosť

MARINOVANIE – maličkosť, ktorá robí veľký rozdiel
03.06.2018

MARINOVANIE – maličkosť, ktorá robí veľký rozdiel

Janko Michna: Špenátová polievka so strateným vajíčkom
31.05.2018

Janko Michna: Špenátová polievka so strateným vajíčkom

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú
23.05.2018

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú

Michal Antol: Bravčový trhaný burger s pečenými zemiakmi
23.05.2018

Michal Antol: Bravčový trhaný burger s pečenými zemiakmi

​KONFITOVANIE – špecialita, ktorá dodá vašej kuchyni francúzsky šmrnc
16.05.2018

​KONFITOVANIE – špecialita, ktorá dodá vašej kuchyni francúzsky šmrnc

7 tipov, ako vybrať správny kuchynský nôž
14.05.2018

7 tipov, ako vybrať správny kuchynský nôž

Tomáš Chilý: Babaganoush šalát s konfitovaným jahňacím plieckom
08.05.2018

Tomáš Chilý: Babaganoush šalát s konfitovaným jahňacím plieckom

Gastronomické trendy v cateringu na rok 2018
02.05.2018

Gastronomické trendy v cateringu na rok 2018

Rastislav Krcho: Špenátový quiche s kozím syrom
30.04.2018

Rastislav Krcho: Špenátový quiche s kozím syrom

Juraj Kopčík: Sumec na špargli s arašidovým pyré
22.04.2018

Juraj Kopčík: Sumec na špargli s arašidovým pyré

Rastislav Krcho: Špenátová roláda s údeným lososom
16.04.2018

Rastislav Krcho: Špenátová roláda s údeným lososom

Tomáš Chilý: Sous-vide hovädzie líčka s fazuľou a chipsami zo sladkých zemiakov
04.04.2018

Tomáš Chilý: Sous-vide hovädzie líčka s fazuľou a chipsami zo sladkých zemiakov

Slovenský šéfkuchár Tomáš Chilý: „Byť kuchárom nie je práca, ale diagnóza“
04.04.2018

Slovenský šéfkuchár Tomáš Chilý: „Byť kuchárom nie je práca, ale diagnóza“

Janko Michna: Plnený hovädzí pupok s hráškovo mätovým rizotom
16.03.2018

Janko Michna: Plnený hovädzí pupok s hráškovo mätovým rizotom

Solingen – slávne mesto kvalitných nožov a nožníc
12.03.2018

Solingen – slávne mesto kvalitných nožov a nožníc

​Sous-vide - varenie, ktoré budete milovať (prinesie zákazníkov aj ušetrí peniaze)
01.03.2018

​Sous-vide - varenie, ktoré budete milovať (prinesie zákazníkov aj ušetrí peniaze)

Ako sa správne starať o kuchárske nože?
14.02.2018

Ako sa správne starať o kuchárske nože?

Profi Vision s.r.o., Seberíniho 8, Bratislava 82103, +421904095654, profikuchar@profikuchar.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info