Blog Profikuchar.sk

Vitaj v našom poriadne ostrom kulinárskom blogu! Nasýť svoju túžbu nadchnúť, inšpiruj sa a opakovane prekonávaj samého seba. Keďže nás fascinuje energia a tvorivosť, ktorá je charakteristická pre kulinársky svet, snažíme sa podnietiť tvoju vášeň a nadšenie z prípravy jedla. Práve preto, tu nájdeš kulinárske špeciality, najnovšie informácie a rady od naslovovzatých svetových kráľov kulinárií. Kulinárske dobrodružstvo nikdy nekončí! 

  • Zaúdený sous-vide jahňací hrebienok v šoudre - recept od šéfkuchára Dušana Čatlocha
  • Kuchársky rondon s menom? Samozrejme!
  • Sviečková na smotane od šéfkuchára Martina Kolníka
  • Tajomstvá o laserovom gravírovaní na nožoch a príboroch
  • Najznámejší slovenskí kuchári radia
  • VIDEO: Ako ostriť nože na ocieľke
  • Využi medvedí cesnak vo svojom kulináriu - ako pochúťku aj medicínu
  • Valentínsky darček plný kulinárskej vášne
  • Aké panvice používajú profikuchári pre svoju kulinársku zverinu a voľnosť
  • B. Michalčík: Vianočka zapletená z 9 prameňov
  • 20+1 tip na darčeky pre nasýtenie vášho kulinárskeho inštinktu
  • 5 dôvodov, prečo je čašník v reštaurácii nenahraditeľný
  • Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

    Zobraziť všetkých výrobcov
     
    Hodnotenie obchodu
    Hodnotenie obchodu
    Ako sú s nami zákazníci spokojní?
    4,8 296 hodnotení