Mäso a hydina

  • Ako pripraviť perfektný steak? Kvalitné mäso a kvalitná panvica na steak = úspešný tandem
  • B. Michalčík: Talianske krémové hráškové rizoto s jahňacími kotletami
  • Ladislav Belák: Špargľa s holandskou omáčkou, grilovaným lososom a zemiakmi
  • Peter Varga: Domáca pečeňová paštéta s figami
  • Michal Kulik: Grilovaná panenka so špargľovým krémom a plneným baklažánom
  • Michal Kulik: Jarná kuracia roláda s hríbovou omáčkou
  • Milan Junior Zimnýkoval: Pečené jahňa s knedličkami
  • M. Kolník: Grilovaný pstruh so zeleninovými variáciami a limetkovou omáčkou
  • M. Kolník: Grilovaný losos so sépiovými špagetami, waldorf šalátom a špargľovou omáčkou
  • R. Krcho: Lososový tatarák s wasabi majonézou a sezamom, zemiakový chips
  • R. Krcho: Sous vide bravčový bôčik, pyré z bielej pečenej kapusty, zemiakové krokety
  • M. Kolník: Jahňacie kotlety v pistáciovom prachu
  • Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

    Zobraziť všetkých výrobcov