Kuchárske nože
Popis kategórie
Kuchársky nôž je jednoducho základná pomôcka pre každého kuchára, preto by každý dobrý kuchár mal mať v profesionálnej kuchyni kvalitný kuchársky nôž. Je charakteristický vyššou čepeľou a dĺžkou od 15 do 26,5 cm. Ostrie nože sa zaoblieva až k špičke noža. Horná časť rukoväte na kuchárskych nožoch je v súlade s hornou časťou čepele. Kuchárske nože sú viacúčelovo využitelné, a to pri krájaní, sekaní na kocky alebo mletí na drobno.
Tieto nože sú navrhnuté tak, aby pri práci s nimi došlo k harmónii v hmotnosti noža, jeho šírky a dĺžky a použití pri práci. Preto sa tieto nože považujú za najviac vyvážené a harmonické pri práci.
Rady, návody, tipy a informace
Nože IVO pre dokonalý zážitok z varenia. Odporúča šéfkuchár Peter Varga a Milan "Junior" Zimnýkoval.
Filtrovať produkty
Cena
-
€
Dostupnosť
Skladom
Výrobca
Berndorf
Výrobca
Giesser Messer
Výrobca
IVO
Výrobca
Stalgast
Výrobca
Tescoma
Výrobca
Tsuki
Výrobca
Victorinox
Výrobca
Wüsthof
Výrobca
Zwilling
Dĺžka čepele
10 cm
Dĺžka čepele
12 cm
Dĺžka čepele
14 cm
Dĺžka čepele
15 cm
Dĺžka čepele
16 cm
Dĺžka čepele
17 cm
Dĺžka čepele
18 cm
Dĺžka čepele
19 cm
Dĺžka čepele
20 cm
Dĺžka čepele
20.5 cm
Dĺžka čepele
21 cm
Dĺžka čepele
22 cm
Dĺžka čepele
23 cm
Dĺžka čepele
25 cm
Dĺžka čepele
26 cm
Dĺžka čepele
28 cm
Dĺžka čepele
30 cm
Dĺžka čepele
31 cm
Dĺžka čepele
36 cm
Dĺžka čepele
6 cm
Dĺžka čepele
8 cm
Dĺžka čepele
9 cm
Materiál čepele
brúsny uhol 28°
Materiál čepele
damašková oceľ
Materiál čepele
damašok
Materiál čepele
diamond-like carbon (dlc)
Materiál čepele
chróm-molybdénová ocel x50crmov15
Materiál čepele
kovaná oceľ
Materiál čepele
nehrdzavejúca oceľ s chrom-molybden-vanadium (x50 cr mo v15)
Materiál čepele
nekovaná oceľ
Materiál čepele
nerezová oceľ
Materiál čepele
tvrdosť 58 rockwell
Materiál čepele
tvrdosť 60 rockwell
Zoradiť:
Najpredávanejšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najnovšie
Zobrazených 1-17 z celkovo 107 záznamov.
376249412718400905412729355462412011413644409197413262411746356356400715407142414478400829414029383644