Sous Vide program
Popis kategórie
Metódu prípravy jedál Sous Vide si obľúbili šéfkuchári po celom svete. Vákuovacie vrecká zabezpečia dlhodobú čerstvosť potravín a následne ich umožňujú tepelne upraviť. Takéto varenie je zdravšie a perfektne uchováva chuť jednotlivých surovín. V tejto sekcii nájdete k tomu všetko, čo potrebujete. Zakúpite u nás Sous vide variče s digitálnym ovládaním, s objemom 20 alebo 13 litrov, cirkuátor, či izolačné guľôčky, ktoré efektívne znižujú stratu tepla.
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xvarga.png.pagespeed.ic.CiSyQPDOUV.png)
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xjunior.png.pagespeed.ic.ex9QaMSFob.png)
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xIVO_logo.png.pagespeed.ic.6FthEj9uY_.png)
Nože IVO pre dokonalý zážitok z varenia. Odporúča šéfkuchár Peter Varga a Milan "Junior" Zimnýkoval.