Zmrzlinové pulty
Popis kategórie
Konštrukcia zmrzlinových pultov a vitrín ISA je riešená pre prezentáciu a uchovanie zmrzliny s cieľom zachovať jej estetické, fyzikálne a senzorické vlastnosti. Svojím dizajnom majú prilákať zákazníka a dotvoriť interiér cukrárne alebo výdajného miesta. Podľa spôsobu chladenia a ovládania sú v ponuke zmrzlinové pulty od jednoduchých so statickým chladením, až po precízne elektronicky riadené pulty s ventilovaným chladením. Pri výbere zohráva rovnakú úlohu aj spôsob odmrazovania. Modely vyššej rady, napríklad zmrzlinový pult GELATOSHOW, majú automatický reverzný systém odmrazenia, bez vplyvu na kvalitu zmrzliny.
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xvarga.png.pagespeed.ic.CiSyQPDOUV.png)
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xjunior.png.pagespeed.ic.ex9QaMSFob.png)
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xIVO_logo.png.pagespeed.ic.6FthEj9uY_.png)
Nože IVO pre dokonalý zážitok z varenia. Odporúča šéfkuchár Peter Varga a Milan "Junior" Zimnýkoval.