Keramické grily
Popis kategórie
Keramický gril sa teší svojej obľube vďaka jedinečnej chuti grilovaných pokrmov a výbornej regulácii teploty. Potraviny môžete upravovať pri nízkych teplotách od 100 °C, ale aj vysokých teplotách okolo 400 °C.
Hrubostenná keramika udrží vlhkosť a vôňu chrumkavej zeleniny i šťavnatého mäsa. Miernou nevýhodou je manipulácia, pretože aj najmenší nami ponúkaný gril má viac ako 30 kilogramov (jeho väčšie varianty majú 80 a viac kilogramov).
Keramický gril je vhodný pre všetkých náročných grilmajstrov, ktorí hľadajú kvalitné grilovacie zariadenie do záhrady či kuchyne.
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xvarga.png.pagespeed.ic.CiSyQPDOUV.png)
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xjunior.png.pagespeed.ic.ex9QaMSFob.png)
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xIVO_logo.png.pagespeed.ic.6FthEj9uY_.png)
Nože IVO pre dokonalý zážitok z varenia. Odporúča šéfkuchár Peter Varga a Milan "Junior" Zimnýkoval.