Máte otázky?

Barbora Vám poradí

+421 904 095 654
(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Šokery

Popis kategórie

Šokery

Šokery alebo šokové schladzovače a zmrazovače slúžia na rýchle chladenie potravín. Väčšina potravín totiž obsahuje baktérie, ktoré sa pri vyššej teplote a vlhkosti rozmnožujú, čo skracuje trvanlivosť daného produktu. Šokovým schladením sa teplota zníži veľmi rýchlo (napríklad na 3°C) a to aj vo vnútri potraviny. Takto sa zamedzí rozmnožovaniu baktérií a predĺži sa doba spotreby. Šokové mrazenie je schladenie potraviny ešte do nižších stupňov (až na -18°C) počas 4 hodín, čím sa zamedzí vytvoreniu makrokryštálov vody. Výsledkom šokového mrazenia a chladenia sú potraviny, ktorá aj po regenerácii chutia ako čerstvé.

Zoradiť:
Najpredávanejšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najnovšie
Zobrazených 1-2 z celkovo 2 záznamov.

Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

Zobraziť všetkých výrobcov

#profikuchar na Instagrame

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info