• overené zákazníkmi
  • nakupujbezpecne.sk

Šokery

Šokery

Šokery alebo šokové schladzovače a zmrazovače slúžia na rýchle chladenie potravín. Väčšina potravín totiž obsahuje baktérie, ktoré sa pri vyššej teplote a vlhkosti rozmnožujú, čo skracuje trvanlivosť daného produktu. Šokovým schladením sa teplota zníži veľmi rýchlo (napríklad na 3°C) a to aj vo vnútri potraviny. Takto sa zamedzí rozmnožovaniu baktérií a predĺži sa doba spotreby. Šokové mrazenie je schladenie potraviny ešte do nižších stupňov (až na -18°C) počas 4 hodín, čím sa zamedzí vytvoreniu makrokryštálov vody. Výsledkom šokového mrazenia a chladenia sú potraviny, ktorá aj po regenerácii chutia ako čerstvé.

Profi Vision s.r.o., Seberíniho 8, Bratislava 82103, +421904095654, profikuchar@profikuchar.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info