Články strana 5 z 7

  • Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?
  • ​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody
  • Desať najväčších omylov slovenských reštaurácií
  • TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti
  • GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality
  • ​BLANŠÍROVANIE – uchovajte v potravinách farbu a chuť
  • PLANKING – aróma dreva dodá jedlu výnimočnosť
  • MARINOVANIE – maličkosť, ktorá robí veľký rozdiel
  • ​KONFITOVANIE – špecialita, ktorá dodá vašej kuchyni francúzsky šmrnc
  • 7 tipov, ako vybrať správny kuchynský nôž
  • Gastronomické trendy v cateringu na rok 2018
  • Slovenský šéfkuchár Tomáš Chilý: „Byť kuchárom nie je práca, ale diagnóza“
  • Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

    Zobraziť všetkých výrobcov