Profikuchar.sk

Nasýť svoj kulinársky inštinkt.

+421 2 800 12 333
(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
+421 2 800 12 333(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
  • Prihlásenie
    Vitajte späť

    Prihláste sa

    Zabudnuté heslo
    Prihlásením súhlasíte so spracováním osobných údajov
    Ešte nemáte účet?

    Registrujte se a získajte výhody

    • vernostná zľava za pravidelný nákup - cenové hladiny
    • vidíš svoje predošlé objednávky
    • jednoducho opäť nakúpiš ten istý produkt
    • zapamätané dodacie a fakturačné údaje
    Registrovať sa
  • Registrácia
    • Vitajte späť

      Prihláste sa

      Zabudnuté heslo
      Prihlásením súhlasíte so spracováním osobných údajov
      Ešte nemáte účet?

      Registrujte se a získajte výhody

      • vernostná zľava za pravidelný nákup - cenové hladiny
      • vidíš svoje predošlé objednávky
      • jednoducho opäť nakúpiš ten istý produkt
      • zapamätané dodacie a fakturačné údaje
      Registrovať sa
0
0,00 € s DPH

VÁŠ KOŠÍK JE PRÁZDNY

Nezmeníme to, keď máme toľko užitočného tovaru?
Nakúp ešte za 100,00 € a v rámci SR máš dopravu zdarma.
0,00 €
/ 100,00 €
Nakúp ešte za 100,00 € a v rámci SR máš dopravu zdarma.
MENU
Katalóg produktov
  • TOP30 bestsellerov
  • Tipy na darčeky
    • Darčeky pre profíkov
    • Darčekové poukazy
    • Darčeky pre manžela aj brata
    • Darčeky pre manželku aj sestru
    • Darčeky pre dedka, starkého
    • Darčeky pre babku, starkú
    • Darčeky pre deti
  • %AKCIA -%
    • Akciové nože a príslušenstvo
    • Oblečenie a iné potreby pre kuchárov / čašníkov
  • Kuchárske oblečenie
    • Kuchárske rondony
      • Mikrovlákno
      • 100 % bavlna
      • Polybavlna
      • Vzdušné cool vent rondony
      • Dámske rondony
      • Unisex
      • Farebné rondony
      • Rondony na objednávku
    • Kuchárske nohavice
    • Kuchárska obuv
      • Kuchárske čiapky
        • Nízke kuchárske čiapky
        • Vysoké kuchárske čiapky
      • Kuchárske zástery
        • Vysoké zástery ku krku
        • Nízke zástery do pása
      • Kuchárske tričká a polokošele
        • Kuchárske tričká
        • Kuchárske polokošele
      • Kuchárske sety
      • Gombíky na rondony
      • Kuchárske rukavice, RÚŠKA
      • Nadrozmerné veľkosti
      • Ponožky
      • Pracovné plášte
      • Pre deti
      • Šatky okolo krku
    • Čašnícke oblečenie
      • Čašnícke a barmanské buksy
      • Čašnícke nohavice
      • Čašnícka obuv
      • Čašnícka blúzka - dámska
      • Čašnícka košeľa, rondon - pánska
      • Čašnícke polokošele
      • Čašnícka sukňa
      • Čašnícka vesta, kravata
      • Čašnícke / barmanské zástery
      • Chyžné
      • Mikiny
      • Utierky, príručníky
      • Welness, zmrzlina - Oblečenie, obuv
        • Pre zmrzlinárov
        • Wellness oblečenie a obuv
    • Zdravotnícke oblečenie
      • Zdravotnícke nohavice
      • Zdravotnícke košele
      • Zdravotnícka obuv
    • Oblečenie pre mäsiarov
      • Košele/Tričká pre mäsiarov
      • Nohavice pre mäsiarov
      • Zástery pre mäsiarov
      • Obuv pre mäsiarov
      • Čiapky pre mäsiarov
      • Rukavice pre mäsiarov
    • Brúsenie nožov
      • Brúsky na nože
      • Brúsne kamene
      • Elektrické brúsky na nože
      • Ocieľky
    • Kuchynské nože
      • Sady nožov
        • Sady mäsiarskych nožov
        • Sady steakových nožov
        • Sady univerzálnych nožov
        • Sady nožov na zeleninu
        • Tranžírovacie sady
      • Bloky s nožmi
      • Nože podľa určenia
        • Kuchárske nože
        • Damaškové nože
        • Santoku nože (japonské), Nakiri
        • Cukrárske nože
        • Dekoračné nože
        • Filetovacie nože
        • Lúpacie nože
        • Mäsiarske nože
        • Nože na lososa
        • Nože na paradajky
        • Nože na syr
        • Nože na zeleninu
        • Sekáče na mäso
        • Slicer (nárezové) nože
        • Steakové nože
        • Špikovacie nože
        • Univerzálny nôž
        • Vidličky na mäso
        • Vykosťovacie nože
        • Zúbkované nože (na chlieb)
        • HACCP nože
      • Krájacie kolísky
      • Kuchárske kufríky s nožmi
      • Kuchynské nožnice, manikúry, vreckové nože
        • vreckové nožíky
        • nožničky
        • Manikúra
      • Obracačky a pomocníci
        • Obracačky
        • Paličky na mäso
        • Pomocníci do kuchyne
        • Pilky na kosti
      • Púzdra, brašne
        • Obaly a tašky na nože
        • Obaly a tašky s nožmi
        • Skladovanie nožov
      • Škrabky, rukavice
        • Škrabky na zemiaky, zeleninu a ovocie
        • Rezuvzdorné rukavice
    • Nože svetových značiek
      • Nože IVO Cutelarias
        • IVO Blademaster
        • Brúsky na nože - IVO Cutelarias
        • IVO Progrip
        • IVO 97000
        • IVO 206000
        • IVO Europrofessional
        • IVO SUPREME
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Cuisimaster
        • IVO DUOPRIME
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Ocieľky IVO Cutelarias
        • Rezuvzdorné rukavice - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Nože Wüsthof
        • Modelová Rada
        • Príslušenstvo
        • Limitovaná ponuka
      • Victorinox
        • Nože Victorinox
        • Victorinox škrabky
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Nože Giesser Messer
      • Nože Opinel
      • Stalgast
      • Tsuki damaškové nože
      • Zwilling
    • Fruit Carving
      • Carvingové sady
      • Literatúra
      • Nože na carving a pomôcky
    • Gastro zariadenie
      • Čistiace prostriedky
      • Pizza a pekáreň
        • Lopaty na pizzu
        • Krájače na pizzu
        • Pizza tašky
        • Pizza pece
        • Kefy na pizza pec
        • Plechy a sitá
        • Podnosy a lopatky
        • Pekárenské príslušenstvo
        • Šľahačka
        • Torty a zákusky
        • Zdobenie
      • Bar a káva
        • Barové príslušenstvo
        • Čokoláda
        • Drtiče a výrobníky ľadu
        • Chladiace stoly na nápoje
        • Mixéry a frapovače
        • Mlynčeky a nádoby na ľad
        • Mlynčeky na kávu
        • Nalievatka a odmerky
        • Odšťavovače
        • Oplach na poháre
        • Chladiace stoly a nápoje
        • Kávovary
        • Príslušenstvo do kaviarní
      • Catering
        • Cateringový nábytok
        • Ohrievače
        • Chafingy
        • Kotlíky na polievky
        • Ohrevné lampy
        • Perkolátory
        • Príbor na servírovanie
        • Termoboxy
        • Termoporty
        • Termoizolačné nádoby
        • Termosky Gastro
        • Variče na víno
      • Dezinfekcia a sterilizácia
      • Chladené a ohrevné vitríny
        • Stojace chladné vitríny
        • Stojace chladené vitríny
        • Stolové chladené vitríny
        • Stolové ohrevné vitríny
        • Vitríny na víno EKO
      • Chladiaci program
        • Barové chladenie
        • Biele chladničky a mrazničky EKO
        • Chladiace a mraziace boxy
        • Chladiace saladety EKO
        • Chladiace stoly EKO
        • Nerezové chladničky a mrazničky EKO
        • Nerezové chladničky a mrazničky PROFI
        • Príslušenstvo k chladiacej technike
        • Profesionálne chladiace stoly
        • Profesionálne mraziace stoly
        • Presklené chladničky
        • Pizza-stoly a vitríny
        • Šokery
      • Konvektomaty a pece
        • Konvektomaty podľa značky
        • Doplnky ku konvektomatom
        • Teplovzdušné a statické rúry
        • Mikrovlnné rúry
      • Kuchynský riad
        • Forma na teriny
        • GN nádoby
        • Hrnce a Rajnice
        • Misy a Odmerky
        • Nádoby na cestoviny
        • Nádoby na skladovanie
        • Panvice a Pekáče
        • Rošty z nerezu
        • Vedrá
      • Kuchynské náradie
        • Dávkovače na omáčky
        • Dosky na krájanie profi
        • Kuchynské náradie monoblock
        • Haluškovač
        • Kliešte
        • Korenie
        • Lieviky
        • Lopatky
        • Naberačky
        • Odkvapkávače a cedníky
        • Otvárače na konzervy
        • Pasírovače a krájače
        • Pinzety
        • Príslušenstvo na hranolky
        • Príslušenstvo na ryby
        • Sitá
        • Stojany
        • Strúhadlá
        • Sušička na šaláty
        • Šumovačky
        • Špachtle
      • Nerezový nábytok
        • Krytované stoly
        • Modulárny výdaj
        • Nástenné police a skrinky
        • Odsávače pár
        • Ohrevné stoly
        • Pracovné moduly
        • Pracovné stoly
        • Pracovné stoly so zásuvkami
        • Regále a skrine
        • Umývacie stoly
      • Príprava potravín
        • Príprava potravín HÄLLDE
        • Krájače zeleniny
        • Kutre
        • Miesiče cesta
        • Mlynčeky na mäso
        • Nárezové stroje
        • Príslušenstvo k robotom
        • Tyčové ručné mixéry
        • Univerzálne roboty
        • Válkače cesta
      • Skladovanie a hygiena
        • Kontrolné váhy
        • Lapače hmyzu
        • Odpadové koše a popolníky
        • Skladové regále
        • Teplomery
        • Transportné vozíky
      • Stolové zariadenia
        • Grily na kurence
        • Grilovacie platne
        • Gastro pekáče
        • Holdomat
        • Hot-dog
        • Hygienické balenie
        • Indukčné variče
        • Kontaktné grily
        • Nože na kebab
        • Palacinkovače a waflovače
        • Piecka na trdelník
        • Ryžovary
        • Salamandre a toastre
        • Sous Vide program
        • Stolové fritézy
        • Stolové fritézy PROFI
        • Stolové variče
        • Stroje na kebab
        • Vodný kúpel
      • Stolový inventár
        • Džbániky
        • Informačné a popisovacie tabule
        • Košíky na pečivo
        • Miniatúry na servírovanie
        • Podnosy
        • Porcelán
        • Príbory
        • Rôzne
        • Servírovacie tácky
        • Stojany, lišty a dávkovače
        • Stolové doplnky
        • Vitríny a kryty
      • Umývací program
        • Príslušenstvo odpadu
        • Leštičky a sušičky
        • Stoly k umývačkám
        • Umývacie batérie a sprchy
        • Umývacie koše
        • Umývačky ARISTARCO
        • Umývačky STALGAST
        • Zmäkčovače vody
      • Vákuovačky
        • Vákuovacie sáčky
        • Vákuovacie stroje
      • Varná technológia
        • BERTO´s 700
        • BERTO´s 900
        • Fritézy Elframo
        • Stalgast 700
        • Varná rada EKO
        • Varné stoličky
      • Zabíjačkové potreby
      • Zmrzlinárske príslušenstvo
        • Držiak na kornútky
        • Nádoby na zmrzlinu
        • Oblečenie
        • Porciovačky zmrzliny
        • Stroje na zmrzlinu
        • Tvorítka na zmrzlinu
        • Zmrzlinové pulty
    • Grilovanie
      • Aromatická štiepka na údenie
      • Čistenie grilu
        • Odstraňovače sazí
      • Grily
        • Elektrické grily
        • Keramické grily
        • Kempingové variče a grily
        • Obaly na gril
        • Prenosné grily
        • Záhradné grily na uhlie
        • Zahradné plynové grily
      • Grilovacie náradie
        • Grilovacie sady
        • Príprava a konzumácia
        • Samostatné kusy
      • Grilovacie príslušenstvo
        • Dosky ku grilom
        • Grilovacie ihly a ražne
      • Kotlíky
      • Lampy, pochodne, oleje
      • Plynové variče
      • Prenosné ohnisko
        • Poklop na ohnisko
        • Drôtený kryt na ohnisko
      • Prípravky proti hmyzu
      • Regulátory
      • Rošty
        • Grilovacie rošty
        • Rošty do krbu
        • Rošty do ohniska
        • Rošty obracacie
        • Rošty na gril
      • Uhlie, brikety, podpaľače, zápalky
        • Bambusové pochodne
        • Drevené uhlie a Grilovacie brikety
        • Knôty
        • Podpalovače a zápalky
      • Zásobníky na drevo
    • Káva
      • Lavazza
    • Kuchárske knihy
    • Pre domácnosť
      • Zdravie
      • Ryža a ryžové produkty
      • Na nápoje
        • Fľaše, vinotéka, bar, doplnky
        • Príprava čaju a kávy, kanvice
        • Poháre
        • Zdravé fľaše
      • Organizácia a upratovanie domácnosti
        • Organizéry
        • Na kuchynskej linke
        • Umývanie riadu a upratovanie
        • Závesné systémy
      • Osviežovače
        • Vonné difuzéry
      • Pečenie
        • Formy na pečenie a plechy
        • Náradie a pomôcky na pečenie
        • Odmerky, váhy a teplomery
        • Vykrajovače, formičky
        • Zapekacie misy
      • Príprava a spracovanie potravín
        • Dosky na krájanie
        • KitchenAid
        • Krájače, strúhadlá, kuchynské nástroje
        • Kuchynské náradie a pomôcky
        • Nože, nožnice, bloky na nože
      • Skladovanie a balenie potravín
        • Balenie potravín
        • Dózy a misky
        • Obedáre a termotašky
        • Závaranie
        • Zásobníky
      • Stolovanie
        • Fondue
        • Koreničky a mlynčeky na korenie
        • Prestieranie a servírovanie
        • pre gril
        • Príbor
        • Taniere, hrnčeky, misky a misy
      • Varenie
        • Hrnce Tescoma
        • Panvice Tescoma
        • Riad do mikrovlnnej rúry
        • Sady hrncov Tescoma
        • Tlakové hrnce Tescoma
      • Varenie pre deti
        • Detské stolovanie
        • Varenie a pečenie s deťmi
    • Reštauračné, hotelové doplnky
      • Informačné tabule
      • Jedálne lístky, dosky na účtenky
      • Nástenné tabule
      • Ponukové tabule
      • Popisovače
      • Popolníky
      • Stolové popisovacie tabule
    • Gravírovanie
    • Referencie
    • Blog
    • Výšivky
    • Showroom v Bratislave
    • Veľkoobchod
    • Kontakt
    • Referencie
    • Blog
    • Výšivky
    • Showroom v Bratislave
    • Veľkoobchod
    • Kontakt
    BlogČlánky​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu
    Články
    12. 2. 2019
    3 min. čítania

    ​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu

    Poznáte to. Je čas obeda a mnohé reštaurácie praskajú vo švíkoch. Najviac tie, kde sa cena za menu pohybuje od 3 do 4 eur. Pri stovkách ľudí, čo sa tam denne otočia, to musí byť slušný zárobok a majiteľ je iste v balíku, pomyslíte si. Naozaj? Poďme si to rozmeniť na drobné.
    Autor článku Janka Snopková
    ​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu
    Poznáte to. Je čas obeda a mnohé reštaurácie praskajú vo švíkoch. Najviac tie, kde sa cena za menu pohybuje od 3 do 4 eur. Pri stovkách ľudí, čo sa tam denne otočia, to musí byť slušný zárobok a majiteľ je iste v balíku, pomyslíte si. Naozaj? Poďme si to rozmeniť na drobné.
    Autor článku Janka Snopková

    Nože IVO Cutelarias

    Prečítajte si, kam putujú vaše 4 eurá za denné menučko.

    Poznáte to. Je čas obeda a mnohé reštaurácie praskajú vo švíkoch. Najviac tie, kde sa cena za menu pohybuje od 3 do 4 eur. Pri stovkách ľudí, čo sa tam denne otočia, to musí byť slušný zárobok a majiteľ je iste v balíku, pomyslíte si. Naozaj? Poďme si to rozmeniť na drobné so slovenským milovníkom gastronómie a „kuchárom z ľudu“ Jozefom Hucmanom.

    Ako sa (ne)bohatne na obedových menu

    Gro slovenskej gastronómie sa koná cez obed

    Slovenská gastronómia má svoje špecifiká. „V prvom rade, existuje hlavne na obed. Večerná gastronómia je hlavne pivového charakteru. Večerať do reštaurácie chodí len mizivé percento tých, čo v nich obedujú,“ hovorí IT-čkár a zapálený gastrofanúšik Jožko. 

    „Všetci očakávame od reštaurácie, že sa najeme za gastráč a že bude o nás za 3 - 4 eurá kráľovsky postarané. Očakávame, že dostaneme polievku, hlavný chod, niečo na zapitie, v niektorých reštauráciách po jedle dostanete aj malý zákusok - bublaninu alebo cukrík. Očakávame, že to dostaneme v čistej, vykúrenej, kvalitne zariadenej a upratanej reštaurácii. Očakávame, že toalety budú sterilné a že obsluha bude vždy úslužná, prívetivá, usmievavá. Veď je to ich práca a dostávajú za to mzdu. Toto všetko očakávame za 4 eurá, lebo veď, 'náš zákazník - náš pán'.“

    Kvalitné strojové výšivky

    Menučková matematika

    Jozef Hucman upozorňuje, že v spomínaných štyroch eurách sa často skrýva malý zázrak. Cenu surovín, z ktorých sa naša porcia pripravuje, tvorí minimálne štvrtina tejto sumy. Len sa skúste zamyslieť, čo dobrého by ste si urobili doma za 1 euro na obed vy. Samozrejme, reštaurácia má výhodu hromadného varenia, preto do jedného eura môže toho vtlačiť o niečo viac.

    Ako sa (ne)bohatne na obedových menu

    Kam putujú zvyšné 3 eurá?

    Štandardná reštaurácia, kde je na obed plno, predá zhruba 300 obedov (ak má aj rozvoz). Z týchto peňazí musí zaplatiť čašníkov, ktorí sú na smene minimálne dvaja, ale často traja. Okrem toho tam máme minimálne dvoch kuchárov, jednu pomocnú silu v kuchyni a dvoch rozvozárov. Dostali sme sa na 8 osôb. Jozef Hucman pokračuje vo výpočte zdvojnásobením tohto čísla, lebo v reštaurácii sa pracuje aj viac ako 16 hodín. Treba počítať aj s tým, že sa musí pred otvorením pripraviť na hostí a po zatvorení nasleduje ešte upratanie a denné vyúčtovanie. Takže sme pri čísle 16 a pridajme si ešte jednu upratovačku, čiže sme na 17-tke. Toto je modelová reštaurácia. Sú menšie aj väčšie, no tam je aj proporčne menej alebo viac zamestnancov.

    Ako sa (ne)bohatne na obedových menu

    Kuchárska obuv

    Už vieme, že sme predali za deň 300 obedových porcií a na jednej máme 3 eurá zisku, ktorý musí pokryť režijné náklady a mzdy zamestnancov (ešte stále nepadlo slovo o zisku pre majiteľa reštaurácie).

    • 300 x 3 = 900 eur. Sobota - nedeľa vydá za jeden deň.
    • Týždeň teda prinesie 6 x 900 = 5400 eur, mesiac teda 21 600 eur.
    • Odpočítame nájom, minimálne 1000 eur. Sme na čísle 20 600
    • Keďže splácame nejaké zariadenie, vezmeme ďalších 1000 eur. Ostáva nám 19 600 eur.
    • Ak by sme to rozdelili medzi zamestnancov, tak na jedného v priemere vyjde asi 1150 eur v SUPERHRUBOM. Po zaplatení všetkých odvodov a daní ostane tak polovica, čiže čistý priemerný plat 575 eur. Kuchár dostane samozrejme viac, čašník a rozvozár menej, pomocná sila ešte menej a upratovačka najmenej (a stále ešte nepadlo slovo o zisku pre majiteľa).
    • Tieto čísla ešte vylepšia večerné posedenia pri poháriku, prípadne pizza na večeru, ale dvojnásobok to určite nebude.

    Na zamyslenie

    Stále si myslíte, že „Náš zákazník - náš pán“?

    Stále si myslíte, že ak je cena menučka 5 eur, je to pridrahé? 

    Jožkovi ďakujeme :)

    Jozef Hucman

    Ak sa vám článok páčil, neváhajte ho zdieľať so svojimi priateľmi.

    Chodíte aj vy každý deň na obedové menu? Koľko ste ochotný zaň zaplatiť? Podeľte sa s nami v komentári.

    Copyright © 2019 Profi Vision, s. r. o., All rights reserved

    Foto: archív J. H., istockphoto.com

    Víťaz dTestu Wusthof Classic Ikon 4596/20


    Páčil sa vám článok?

    Zdieľajte ho s priateľmi
    Zdieľat
    Autor článku Janka Snopková Ďalšie články autora
    Janka je špecialistka na marketing. Rada vyhľadáva aktuálne témy. Pri písaní spolupracuje s profi kuchármi, ktorí sú skúsení, záleží im na ich profesii, majú čo povedať a sú zároveň aj našimi spokojnými zákazníkmi. Je známa svojimi otázkami na telo, z ktorých sa odborníkom parí z hlavy, ale výsledok stojí za to. Veď posúďte sami.
    ×

    Prečítajte si aj

    • ​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody
      Články
      12. 11. 2018
      3 min. čítania

      ​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody

      Ak pracujete v gastronomickej sfére a máte prevádzku, ktorá akýmkoľvek spôsobom manipuluje s potravinami, mať vypracovaný plán HACCP je pre vás povinnosťou. Viete čo presne skratka HACCP znamená, ako vznikla, čo je jej cieľom, či aké výhody prináša vám ako prevádzkovateľovi?

    • Láska k vareniu prežije aj koronu
      Články
      18. 2. 2021
      4 min. čítania

      Láska k vareniu prežije aj koronu

      Kuchári sú bojovníci nielen medzi rozpálenými sporákmi a horúcimi hrncami. S príchodom pandémie koronavírusu, keď gastro prevádzky dostali údery pod pás i do srdca, nezložili zbrane a snažia sa ďalej “variť s ingredienciami”, ktoré majú. Hoci je realita neúprosná a mnohé reštaurácie už nadobro zatvorili, stále medzi bojovníkmi v rondonoch horí nádej, že nie je všetkým gastronomickým dňom koniec.

    • ​Je vám ľúto husí a kačiek? Spravte si fejkovú Foie Gras
      Články
      27. 3. 2019
      4 min. čítania

      ​Je vám ľúto husí a kačiek? Spravte si fejkovú Foie Gras

      Labužníci na ňu nedajú dopustiť a ochranári prírody ju zatracujú. Ako presne vznikne Foie Gras, prečo je taká drahá a ako jej špecifickú chuť vytvoriť aj z lacnejších surovín?

    • ​Desatoro začínajúceho kuchára
      Články
      13. 3. 2019
      4 min. čítania

      ​Desatoro začínajúceho kuchára

      Každý veľký šéfkuchár raz nejako začínal. Za úžasnými pokrmami, vyváženými chuťami a tisíckami spokojných hostí sú roky potu, driny, neutíchajúcej snahy zlepšovať sa a prekonávať samého seba. Ak aj vy patríte k tým, ktorí sa vydali na profesionálnu kuchársku dráhu, pripravili sme pre vás desať rád, ktoré sú alfou a omegou pre každého úspešného šéfkuchára.

    Recepty
    Recepty (86)
    Novinky
    Novinky (6)
    Články
    Články (85)

    Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

    Zobraziť všetkých výrobcov
    Victorinox Kambukka Suecos GRAEF PRISMAFOOD

    To najlepšie do Vašej pošty

    Novinky, recepty, tipy a rady priamo na Váš e-mail

    O spoločnosti

    • Výšivky
    • Referencie
    • Výrobcovia
    • O nás
    • Blog
    • Kontakt
    • Kariéra u nás

    O nákupe

    • Obchodné podmienky
    • Ochrana osobných údajov
    • Doprava a platba
    • Výmena tovaru / Reklamácia
    • Showroom
    • Podmienky propagačnej súťaže na Facebooku
    • Vernostný systém

    Kontakty

    Máte otázky?

    Tímea Vám poradí

    +421 2 800 12 333
    (Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
    profikuchar@profikuchar.sk

    Showroom v Bratislave

    Zobraziť na mape
    Adresa showroomu
    Kostlivého 19
    821 03 Bratislava
    Otváracia doba
    Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30
    • Vzdelávajte se a sledujte nás na Facebooku
    • Krásne produkty si priamo hovoria o zdieľanie na Instagrame
    • O novinkách píšeme na Twitteri
    • Produkty Vám predstavujeme na Youtube

    Copyright © 2010 - 2023 profikuchar.sk Všetky práva vyhradené

    eshop na mieru vytvorilo vibration.sk

    ×
    Nože
    Hrnce

    Získajte 5€ zľavu

    na Váš prvý nákup

    Zadajte Váš email a získate zľavový kód
    Zľava platí pri nákupe nad 50€