Články strana 6 z 8

  • ​BLANŠÍROVANIE – uchovajte v potravinách farbu a chuť
  • PLANKING – aróma dreva dodá jedlu výnimočnosť
  • MARINOVANIE – maličkosť, ktorá robí veľký rozdiel
  • ​KONFITOVANIE – špecialita, ktorá dodá vašej kuchyni francúzsky šmrnc
  • 7 tipov, ako vybrať správny kuchynský nôž
  • Gastronomické trendy v cateringu na rok 2018
  • Slovenský šéfkuchár Tomáš Chilý: „Byť kuchárom nie je práca, ale diagnóza“
  • Solingen – slávne mesto kvalitných nožov a nožníc
  • ​Sous-vide - varenie, ktoré budete milovať (prinesie zákazníkov aj ušetrí peniaze)
  • Ako sa správne starať o kuchárske nože?
  • Úspech kuchyne je ukrytý najmä v kvalitnom a správnom noži. Ktorý typ noža a kedy použiť?
  • Dry aged beef - zažite dokonalý steak
  • Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

    Zobraziť všetkých výrobcov