profikuchar.sk
Profi obchod pre milovníkov varenia
+421 2 800 12 333
(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
+421 2 800 12 333(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
  • Prihlásenie
    Vitajte späť

    Prihláste sa

    Zabudnuté heslo
    Prihlásením súhlasíte so spracováním osobných údajov
    Ešte nemáte účet?

    Registrujte se a získajte výhody

    • Vrátenie tovaru do 14 dní
    • Akcie len pre členov
    • Prehľad objednávok
    Registrovať sa
  • Registrácia
    • Vitajte späť

      Prihláste sa

      Zabudnuté heslo
      Prihlásením súhlasíte so spracováním osobných údajov
      Ešte nemáte účet?

      Registrujte se a získajte výhody

      • Vrátenie tovaru do 14 dní
      • Akcie len pre členov
      • Prehľad objednávok
      Registrovať sa
0
0,00 € s DPH

VÁŠ KOŠÍK JE PRÁZDNY

Nezmeníme to, keď máme toľko užitočného tovaru?
Nakúp ešte za 100,00 € a v rámci SR máš dopravu zdarma.
0,00 €
/ 100,00 €
Nakúp ešte za 100,00 € a v rámci SR máš dopravu zdarma.
MENU
Katalóg produktov
  • Tipy na darčeky
    • pre profíkov
    • pre manžela aj brata
    • pre manželku aj sestru
    • pre dedka, starkého
    • pre babku, starkú
    • pre deti
  • %AKCIA -%
    • Akciové nože a príslušenstvo
    • Oblečenie a iné potreby pre kuchárov / čašníkov
  • Kuchárske oblečenie
    • Kuchárske rondony
      • Mikrovlákno
      • 100 % bavlna
      • Polybavlna
      • Vzdušné cool vent rondony
      • Dámske rondony
      • Unisex
      • Farebné rondony
      • Rondony na objednávku
    • Kuchárske nohavice
    • Kuchárska obuv
      • Kuchárske čiapky
        • Nízke kuchárske čiapky
        • Vysoké kuchárske čiapky
      • Kuchárske zástery
        • Vysoké zástery ku krku
        • Nízke zástery do pása
      • Kuchárske tričká a polokošele
        • Kuchárske tričká
        • Kuchárske polokošele
      • Kuchárske sety
      • Gombíky na rondony
      • Kuchárske rukavice, RÚŠKA
      • Nadrozmerné veľkosti
      • Ponožky
      • Pracovné plášte
      • Pre deti
      • Šatky okolo krku
    • Čašnícke oblečenie
      • Čašnícke a barmanské buksy
      • Čašnícke nohavice
      • Čašnícka obuv
      • Čašnícka blúzka - dámska
      • Čašnícka košeľa, rondon - pánska
      • Čašnícke polokošele
      • Čašnícka sukňa
      • Čašnícka vesta, kravata
      • Čašnícke / barmanské zástery
      • Chyžné
      • Mikiny
      • Utierky, príručníky
      • Welness, zmrzlina - Oblečenie, obuv
        • Wellness oblečenie a obuv
        • Oblečenie pre zmrzlinárov
    • Brúsenie nožov
      • Brúsky na nože
      • Brúsne kamene
      • Elektrická brúska nožov
      • Ocieľky
    • Kuchynské nože
      • Sady nožov
        • Bloky s nožmi
        • Nože podľa určenia
          • Kuchárske nože
          • Santoku nože (japonské), Nakiri
          • Cukrárske nože
          • Dekoračné nože
          • Filetovacie nože
          • Lúpacie nože
          • Mäsiarske nože
          • Nože na lososa
          • Nože na paradajky
          • Nože na syr
          • Nože na zeleninu
          • Sekáče na mäso
          • Slicer (nárezové) nože
          • Steakové nože
          • Špikovacie nože
          • Univerzálny nôž
          • Vidličky na mäso
          • Vykosťovacie nože
          • Zúbkované nože (na chlieb)
          • HACCP nože
        • Krájacie kolísky
        • Kuchárske kufríky s nožmi
        • Kuchynské nožnice, manikúry, vreckové nože
          • vreckové nožíky
          • nožničky
          • Manikúra
        • Obracačky a pomocníci
          • Obracačky
          • Paličky na mäso
          • Pomocníci do kuchyne
          • Pilky na kosti
        • Púzdra, brašne
          • Obaly a tašky na nože
          • Obaly a tašky s nožmi
          • Skladovanie nožov
        • Škrabky, rukavice
          • Škrabky na zemiaky, zeleninu a ovocie
          • Rezuvzdorné rukavice
      • Nože svetových značiek
        • IVO
          • Blademaster
          • BUTCHERCUT
          • DUOPRIME
          • Cork
          • Cuisimaster
          • Premier
          • SOLO
        • Wüsthof
          • Nože Wüsthof
          • Modelová Rada
          • Príslušenstvo
          • Limitovaná ponuka
        • Victorinox
          • Nože Victorinox
          • Victorinox škrabky
        • Berndorf
        • Giesser Messer
          • Nože Giesser Messer
        • Stalgast
        • Tsuki damaškové nože
        • Zwilling
      • Fruit Carving
        • Carvingové sady
        • Literatúra
        • Nože na carving a pomôcky
      • Gastro zariadenie
        • Čistiace prostriedky
        • Pizza a pekáreň
          • Lopaty na pizzu
          • Krájače na pizzu
          • Pizza tašky
          • Pizza pece
          • Kefy na pizza pec
          • Plechy a sitá
          • Podnosy a lopatky
          • Pekárenské príslušenstvo
          • Šľahačka
          • Torty a zákusky
          • Zdobenie
        • Bar a káva
          • Barové príslušenstvo
          • Čokoláda
          • Drtiče a výrobníky ľadu
          • Chladiace stoly na nápoje
          • Mixéry a frapovače
          • Mlynčeky a nádoby na ľad
          • Mlynčeky na kávu
          • Nalievatka a odmerky
          • Odšťavovače
          • Oplach na poháre
          • Chladiace stoly a nápoje
          • Kávovary
          • Príslušenstvo do kaviarní
        • Catering
          • Cateringový nábytok
          • Ohrievače
          • Chafingy
          • Kotlíky na polievky
          • Ohrevné lampy
          • Perkolátory
          • Príbor na servírovanie
          • Termoboxy
          • Termoporty
          • Termoizolačné nádoby
          • Termosky Gastro
          • Variče na víno
        • Dezinfekcia a sterilizácia
        • Chladené a ohrevné vitríny
          • Stojace chladné vitríny
          • Stojace chladené vitríny
          • Stolové chladené vitríny
          • Stolové ohrevné vitríny
          • Vitríny na víno EKO
        • Chladiaci program
          • Barové chladenie
          • Biele chladničky a mrazničky EKO
          • Chladiace a mraziace boxy
          • Chladiace saladety EKO
          • Chladiace stoly EKO
          • Nerezové chladničky a mrazničky EKO
          • Nerezové chladničky a mrazničky PROFI
          • Príslušenstvo k chladiacej technike
          • Profesionálne chladiace stoly
          • Profesionálne mraziace stoly
          • Presklené chladničky
          • Pizza-stoly a vitríny
          • Šokery
        • Konvektomaty a pece
          • Konvektomaty podľa značky
          • Doplnky ku konvektomatom
          • Teplovzdušné a statické rúry
          • Mikrovlnné rúry
        • Kuchynský riad
          • Forma na teriny
          • GN nádoby
          • Hrnce a Rajnice
          • Misy a Odmerky
          • Nádoby na cestoviny
          • Nádoby na skladovanie
          • Panvice a Pekáče
          • Rošty z nerezu
          • Vedrá
        • Kuchynské náradie
          • Dávkovače na omáčky
          • Dosky na krájanie profi
          • Kuchynské náradie monoblock
          • Haluškovač
          • Kliešte
          • Korenie
          • Lieviky
          • Lopatky
          • Naberačky
          • Odkvapkávače a cedníky
          • Otvárače na konzervy
          • Pasírovače a krájače
          • Pinzety
          • Príslušenstvo na hranolky
          • Príslušenstvo na ryby
          • Sitá
          • Stojany
          • Strúhadlá
          • Sušička na šaláty
          • Šumovačky
          • Špachtle
        • Nerezový nábytok
          • Krytované stoly
          • Modulárny výdaj
          • Nástenné police a skrinky
          • Odsávače pár
          • Ohrevné stoly
          • Pracovné moduly
          • Pracovné stoly
          • Pracovné stoly so zásuvkami
          • Regále a skrine
          • Umývacie stoly
        • Príprava potravín
          • Príprava potravín HÄLLDE
          • Krájače zeleniny
          • Kutre
          • Miesiče cesta
          • Mlynčeky na mäso
          • Nárezové stroje
          • Príslušenstvo k robotom
          • Tyčové ručné mixéry
          • Univerzálne roboty
          • Válkače cesta
        • Skladovanie a hygiena
          • Kontrolné váhy
          • Lapače hmyzu
          • Odpadové koše a popolníky
          • Skladové regále
          • Teplomery
          • Transportné vozíky
        • Stolové zariadenia
          • Grily na kurence
          • Grilovacie platne
          • Gastro pekáče
          • Holdomat
          • Hot-dog
          • Hygienické balenie
          • Indukčné variče
          • Kontaktné grily
          • Nože na kebab
          • Palacinkovače a waflovače
          • Piecka na trdelník
          • Ryžovary
          • Salamandre a toastre
          • Sous Vide program
          • Stolové fritézy
          • Stolové fritézy PROFI
          • Stolové variče
          • Stroje na kebab
          • Vodný kúpel
        • Stolový inventár
          • Džbániky
          • Informačné a popisovacie tabule
          • Košíky na pečivo
          • Miniatúry na servírovanie
          • Podnosy
          • Porcelán
          • Príbory
          • Rôzne
          • Servírovacie tácky
          • Stojany, lišty a dávkovače
          • Stolové doplnky
          • Vitríny a kryty
        • Umývací program
          • Príslušenstvo odpadu
          • Stoly k umývačkám
          • Umývacie batérie a sprchy
          • Umývacie koše
          • Umývačky ARISTARCO
          • Umývačky STALGAST
          • Zmäkčovače vody
        • Vákuové baličky a vrecká
          • Vákuovacie sáčky
          • Vákuovacie stroje
        • Varná technológia
          • BERTO´s 700
          • BERTO´s 900
          • Fritézy Elframo
          • Stalgast 700
          • Varná rada EKO
          • Varné stoličky
        • Zabíjačkové potreby
        • Zmrzlinárske príslušenstvo
          • Držiak na kornútky
          • Nádoby na zmrzlinu
          • Oblečenie
          • Porciovačky zmrzliny
          • Stroje na zmrzlinu
          • Tvorítka na zmrzlinu
          • Zmrzlinové pulty
      • Grilovanie
        • Aromatická štiepka na údenie
        • Čistenie grilu
          • Odstraňovače sazí
        • Grily
          • Elektrické grily
          • Keramické grily
          • Kempingové variče a grily
          • Obaly na gril
          • Prenosné grily
          • Záhradné grily na uhlie
          • Zahradné plynové grily
        • Grilovacie náradie
          • Grilovacie sady
          • Príprava a konzumácia
          • Samostatné kusy
        • Grilovacie príslušenstvo
          • Dosky ku grilom
          • Grilovacie ihly a ražne
        • Kotlíky
        • Lampy, pochodne, oleje
        • Plynové variče
        • Prenosné ohnisko
          • Poklop na ohnisko
          • Drôtený kryt na ohnisko
        • Prípravky proti hmyzu
        • Regulátory
        • Rošty
          • Grilovacie rošty
          • Rošty do krbu
          • Rošty do ohniska
          • Rošty obracacie
          • Rošty na gril
        • Uhlie, brikety, podpaľače, zápalky
          • Bambusové pochodne
          • Drevené uhlie a Grilovacie brikety
          • Knôty
          • Podpalovače a zápalky
        • Zásobníky na drevo
      • Káva
        • Lavazza
      • Kuchárske knihy
      • Pre domácnosť
        • Nápoje
          • Fľaše, vinotéka, bar, doplnky
          • Príprava čaju a kávy, kanvice
          • Poháre
          • Termosky
          • Zdravé fľaše
        • Nakupovanie a hobby
          • Tašky a košíky
          • Záhrada
        • Organizácia a upratovanie kuchyne
          • Organizéry
          • Na kuchynskej linke
          • Umývanie riadu a upratovanie
          • Závesné systémy
        • Osviežovače
          • Vonné difuzéry
        • Pečenie
          • Formy a plechy
          • Náradie a pomôcky na pečenie
          • Odmerky, váhy a teplomery
          • Vykrajovače, formičky
          • Zapekacie misy a pekáče
        • Príprava a spracovanie potravín
          • Dosky na krájanie
          • KitchenAid
          • Krájače, strúhadlá, kuchynské nástroje
          • Kuchynské náradie a pomôcky
          • Nože, nožnice, bloky na nože
        • Skladovanie a balenie potravín
          • Balenie potravín
          • Dózy a misky
          • Obedáre a termotašky
          • Závaranie
          • Zásobníky
        • Stolovanie
          • Fondue
          • Koreničky a mlynčeky na korenie
          • Prestieranie a servírovanie
          • pre gril
          • Príbor
          • Taniere, hrnčeky, misky a misy
        • Varenie
          • Hrnce Tescoma
          • Panvice Tescoma
          • Riad do mikrovlnnej rúry
          • Sady hrncov Tescoma
          • Tlakové hrnce Tescoma
        • Varenie pre deti
          • Detské stolovanie
          • Varenie a pečenie s deťmi
      • Reštauračné, hotelové doplnky
        • Informačné tabule
        • Jedálne lístky, dosky na účtenky
        • Nástenné tabule
        • Ponukové tabule
        • Popisovače
        • Popolníky
        • Stolové popisovacie tabule
      • Referencie
      • Blog
      • Výšivky
      • Showroom v Bratislave
      • Veľkoobchod
      • Kontakt
      • Referencie
      • Blog
      • Výšivky
      • Showroom v Bratislave
      • Veľkoobchod
      • Kontakt
      BlogČlánky​Šéfkuchár P. Varga: Hygienik má riešiť kvalitu surovín, nie pokutovať za gramáž
      Články
      8. 4. 2019
      5 min. čítania

      ​Šéfkuchár P. Varga: Hygienik má riešiť kvalitu surovín, nie pokutovať za gramáž

      Môže mať šéfkuchár radosť z hygienickej kontroly, pretože sa veľa naučí a posunie sa vpred? Môže. Nie, nie je to utópia. Je to opakovaná skúsenosť slovenského šéfkuchára pôsobiaceho v Dubline. Peter Varga v rozhovore prezrádza, aké sú rozdiely medzi kontrolami na Slovensku a v Írsku.
      Autor článku Janka Snopková
      ​Šéfkuchár P. Varga: Hygienik má riešiť kvalitu surovín, nie pokutovať za gramáž
      Autor článku Janka Snopková

      Slovenský šéfkuchár porovnal systém hygienických kontrol v reštauráciách na Slovensku a v Írsku, kde pôsobí už 15 rokov. Rozdiel je priepastný.

      Môže mať šéfkuchár radosť z hygienickej kontroly, pretože sa veľa naučí a posunie sa vpred? Môže. Nie, nie je to utópia. Je to opakovaná skúsenosť slovenského šéfkuchára pôsobiaceho v Dubline. Peter Varga v rozhovore prezrádza:

      • aké sú rozdiely medzi kontrolami na Slovensku a v Írsku, 
      • čo je podľa neho v kuchyni naozaj dôležité a 
      • na čo by sa podľa neho mali hygienici zamerať.

      Aké druhy kontrol a ako často chodievajú do reštaurácií? Je tu rozdiel medzi Slovenskom a Írskom? Je kontrola vopred ohlásená?

      Počas jedného roka k nám chodia rôzne kontroly, či už na kontrolu vody, kontrola hmyzu v kuchyni, ďalej kontrola čističky, z ktorej nám berú vzorky a samozrejme hygienik, ktorý chodieva dvakrát do roka. Nikdy nie je dopredu ohlásený, príde jednoducho do reštaurácie a vyhľadá šéfkuchára. Na Slovensku, myslím, chodí iba hygienik, ktorý si objedná v reštaurácii najprv jedlo a potom vám povie, že je hygienik. Toto je neporovnateľné s Írskom. Moderná svetová gastronómia používa postupy, ktoré umožňujú lepšie zachovať chuť, farbu a vôňu jedla. Domáce, teda na mieste vyrábané jedlo od základu, je celosvetovým trendom. Slovenské zákony sa do tohto bodu zatiaľ nedostali. Za domáce cestoviny či lesné huby môže reštaurácia dostať mastnú pokutu.

      Kto je zodpovedný za to, aby výsledky kontroly boli v poriadku?

      V prvom rade šéfkuchár. Samozrejme, aj skladník či personalistka, ktorá má na starosti všetky potrebné školenia, ktoré kuchári musia absolvovať. Najčastejšie kontrola hygienika mojej kuchyne trvá približne 5 hodín.

      Aké by malo byť podľa vás hlavné poslanie kontroly? Považujete vo všeobecnosti kontroly za užitočné a prínosné?

      Zahraničie je veľmi dobrá škola z hľadiska kontrol. Osobne vykonávam na našom pracovisku každodennú kontrolu, či je to už v rámci skladovania potravín, čistoty na pracovisku, dodržiavanie HACCP (pozn., Hazard Analysis and Critical Control Points – Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov). Kontroly v reštauráciách či hoteloch by mali byť, aspoň podľa mňa, časté. Určite sú v mojom prípade užitočné, keďže ma posúvajú dopredu a vždy sa niečo nové naučím, čo ma posunie o krok pred ostatných.

      Na čo sa zameriava kontrola na Slovensku a na čo v Írsku?

      Čakal som veľmi dávno na túto otázku (smiech). Na Slovensku mám niekedy pocit, že žijeme v 70-tych alebo v 80-tych rokoch minulého storočia, keď som bol na škole a študoval za kuchára. Stále sa to nezmenilo, hygienici si zakladajú na gramážach v jedálnych lístkoch a na receptúrach a nie na tom, z čoho pozostávajú jedlá a aké suroviny a odkiaľ sa dostávajú do kuchyne, čo je smutné. Ľudia by mali vedieť, čo jedia a odkiaľ aké mäso, zelenina či ovocie pochádzajú. V zahraničí by ste sa s podobným prípadom určite nestretli. 

      V mojom jedálnom lístku sú suroviny vyslovene z Írska a nie dovážané bohvie odkiaľ. Zakladám si na domácich produktoch, a tak by to malo byť všade na svete. Chodím na farmy, stretávam sa s dodávateľmi, a preto má moja práca iný rozsah. Hygiena sa zameriava v Írsku samozrejme aj na čistotu, no v prvom rade na organizáciu v kuchyni, uskladňovanie potravín a na HACCP. Každé jedlo by malo mať svoju cestu. To znamená, keď príde mäso do reštaurácie, malo by byť zaznamenané, akú teplotu malo, dátum a samozrejme záručnú dobu, tepelné spracovanie až po cestu k hosťovi. Nato slúži HACCP. Dokladujeme celý proces prípravy jedál, omáčok, polievok, a keď príde hygienik, máme to zaznamenané a založené, nakoľko nám záleží na tom, aby hosť odišiel spokojný a dostal za svoje peniaze kvalitné a čerstvé jedlo.

      Čo je podľa vášho názoru dôležité kontrolovať a čo je zbytočné, zdržiava to kuchára pri práci?

      V prvom rade sa musí variť z čerstvých surovín a nie z mrazených! Mraznička by mala slúžiť iba na zmrzlinu, tak ako to mám ja. V dnešnej dobe dostanete všetko po celých 12 mesiacov v roku a jedálny lístok by nemal byť bibliou, ale skôr jednoduchým lístkom, ktorý budete striedať podľa obdobia a toho, aké produkty a suroviny sú na trhu. Pokiaľ idem do reštaurácie a jedálny lístok je skôr knihou, nie je to dobrý príklad.

      Máte vedomosť o tom, aké sú pokuty za nedostatky? Je tu rozdiel medzi SR a Írskom?

      Keď sa rozprávam so slovenskými kuchármi a komunikujem s nimi naozaj dosť – napríklad aj ohľadom hygienikov - na Slovensku mám zmiešané pocity a tie nechcem radšej ani publikovať. Viem však zodpovedne povedať, že v Írsku si hygienik dá záležať na tom, aby kuchyňa vyzerala ako kuchyňa. Musí mať zásady, ktoré treba dodržiavať. Pokiaľ ich nespĺňate, dostanete k dispozícii čas, aby ste to vyriešili, inak vám zatvorí reštauráciu a navalí ešte aj mastnú pokutu. Poznám zopár podnikov, ktoré hygienici zatvorili a myslím, že je to správne.

      Systém kontrol je technicky prepracovaný? Využívajú sa systémy/postupy?

      Dnešná doba je už moderná doba. Rovnako ako technológia v elektronike, tak aj v gastronómii sa posúva dopredu. V Írsku využívame elektronické čítanie teplôt chladničiek, to znamená, že každá chladnička má senzor a pokiaľ stúpne hladina teplôt nad 5 stupňov Celzia, tak mi príde správa. Každá jedna surovina by mala byť označená, opäť na to slúži označovač, ktorý je podobný tabletu a má svoju tlačiareň. Každá jedna omáčka alebo polievka má svoju lehotu, to znamená, že ak navarím polievku, tak ju zadám do systému a presne mi vyhodí nálepku s časom a dátumom, odkedy a dokedy ju musím použiť. Tak sa potom nestane, že v chladničke bude niečo pokazené. Veľmi skvelý systém, naozaj.

      Čo by ste odkázali/poradili reštauráciám na Slovensku?

      Aby bojovali za nový európsky systém HACCP a bol by som rád, ak by sa to zmenilo. Kuchárom by to uľahčilo ich náročnú prácu a hygienici na Slovensku by si začali uvedomovať, čo je naozaj potrebné a dôležité kontrolovať. Mať kvalitné jedlá a suroviny na jedálnom lístku a čistú kuchyňu alebo mať ideálne gramáže a normy ako pred 40-timi rokmi?

      Máte konkrétnu skúsenosť z praxe, kedy vám kontrola skutočne pomohla pri ďalšej práci a kedy vám, naopak, uškodila?

      Uškodiť mi nikdy naozaj neuškodila, skôr mi vždy pomohla. V Írsku som stále cudzinec, hoci mi to domáci nikdy nedali pocítiť, no zároveň mi dali veľkú školu. Som im vďačný za to, že som sa pri nich veľa naučil a aj z pohľadu kontrol bolo pre mňa Írsko bolo skvelou školou.

      Ak sa vám článok páčil, neváhajte ho zdieľať so svojimi priateľmi.

      Copyright © 2019 Profi Vision, s. r. o., All rights reserved.

      Foto autor: Wojciech Stepien, Leeson Street Photography


      Páčil sa vám článok?

      Zdieľajte ho s priateľmi
      Zdieľat
      Autor článku Janka Snopková Ďalšie články autora
      Janka je špecialistka na marketing. Rada vyhľadáva aktuálne témy. Pri písaní spolupracuje s profi kuchármi, ktorí sú skúsení, záleží im na ich profesii, majú čo povedať a sú zároveň aj našimi spokojnými zákazníkmi. Je známa svojimi otázkami na telo, z ktorých sa odborníkom parí z hlavy, ale výsledok stojí za to. Veď posúďte sami.
      ×

      Prečítajte si aj

      •  Peter Varga: Pečené írske hovädzie rebrá, zemiakový fondant, tekvicové a cibuľkové pyré
        Recepty
        27. 7. 2019
        4 min. čítania

        Peter Varga: Pečené írske hovädzie rebrá, zemiakový fondant, tekvicové a cibuľkové pyré

        Peter Varga je šéfkuchárom v špičkovom hoteli The Gibson v Dubline. Pripravil pre nás preto recept práve na írske hovädzie rebrá. V spojení so zemiakmi, tekvicou a cibuľkou tomuto pokrmu isto neodoláte.

      • Rondon - najdôležitejší kúsok v šatníku kuchára
        Články
        7. 11. 2017
        6 min. čítania

        Rondon - najdôležitejší kúsok v šatníku kuchára

        Oblečenie a obuv sú pre kuchára veľmi dôležité. Predovšetkým majú za úlohu kuchára chrániť pri práci. Výberom kvalitného kuchárskeho oblečenia a obuvi zabránite poraneniu, pošmyknutiu či popáleninám. Avšak to nie je všetko.

      • ​Kde hľadať najlepšiu pizzu? Šéfkuchár tvrdí, že na Slovensku
        Články
        3. 8. 2019
        3 min. čítania

        ​Kde hľadať najlepšiu pizzu? Šéfkuchár tvrdí, že na Slovensku

        Talentovaný slovenský šéfkuchár Peter Varga najlepšiu pizzu vo svojom živote ochutnal v Bratislave. Čím bola taká výnimočná? Aké sú najobľúbenejšie druhy pizze? Ako pripraviť tú najlepšiu pizzu na svete? Peter tiež prezradí skvelú novinku, čítajte!

      • Len 20-ročný mladík vydal a ilustroval vlastného gastrosprievodcu
        Články
        22. 3. 2020
        3 min. čítania

        Len 20-ročný mladík vydal a ilustroval vlastného gastrosprievodcu

        Študent hotelovej akadémie v Piešťanoch Andrej Šulka vytvoril šikovného sprievodcu svetom gastronómie. Iba 20-ročný mladík si dokonca knihu aj sám ilustroval. Publikácia At The Beginning otvára dvere do sveta kuchyne, vína, baru a baristiky.

      Recepty
      Recepty (55)
      Novinky
      Novinky (3)
      Články
      Články (71)

      Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

      Zobraziť všetkých výrobcov
      Kegel Risoli Wüsthof Norman Cadac

      #profikuchar na Instagrame

      To najlepšie do Vašej pošty

      Novinky, recepty, tipy a rady priamo na Váš e-mail

      O spoločnosti

      • Výšivky
      • Referencie
      • Výrobcovia
      • O nás
      • Blog
      • Kontakt
      • Kariéra u nás

      O nákupe

      • Obchodné podmienky
      • Ochrana osobných údajov
      • Doprava a platba
      • Výmena tovaru
      • Showroom
      • Podmienky propagačnej súťaže na Facebooku

      Kontakty

      Máte otázky?

      Petra Vám poradí

      +421 2 800 12 333
      (Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
      profikuchar@profikuchar.sk

      Showroom v Bratislave

      Zobraziť na mape
      Adresa showroomu
      Kostlivého 19
      821 03 Bratislava
      Otváracia doba
      Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30
      • Vzdelávajte se a sledujte nás na Facebooku
      • Krásne produkty si priamo hovoria o zdieľanie na Instagrame
      • O novinkách píšeme na Twitteri
      • Produkty Vám predstavujeme na Youtube

      Copyright © 2010 - 2021 profikuchar.sk Všetky práva vyhradené

      eshop na mieru vytvorilo vibration.sk

      Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info