Profikuchar.sk

Nasýť svoj kulinársky inštinkt.

+421 2 800 12 333
(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
+421 2 800 12 333(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
  • Prihlásenie
    Vitajte späť

    Prihláste sa

    Zabudnuté heslo
    Prihlásením súhlasíte so spracováním osobných údajov
    Ešte nemáte účet?

    Registrujte se a získajte výhody

    • vernostná zľava za pravidelný nákup - cenové hladiny
    • vidíš svoje predošlé objednávky
    • jednoducho opäť nakúpiš ten istý produkt
    • zapamätané dodacie a fakturačné údaje
    Registrovať sa
  • Registrácia
    • Vitajte späť

      Prihláste sa

      Zabudnuté heslo
      Prihlásením súhlasíte so spracováním osobných údajov
      Ešte nemáte účet?

      Registrujte se a získajte výhody

      • vernostná zľava za pravidelný nákup - cenové hladiny
      • vidíš svoje predošlé objednávky
      • jednoducho opäť nakúpiš ten istý produkt
      • zapamätané dodacie a fakturačné údaje
      Registrovať sa
0
0,00 € s DPH

VÁŠ KOŠÍK JE PRÁZDNY

Nezmeníme to, keď máme toľko užitočného tovaru?
Nakúp ešte za 100,00 € a v rámci SR máš dopravu zdarma.
0,00 €
/ 100,00 €
Nakúp ešte za 100,00 € a v rámci SR máš dopravu zdarma.
MENU
Katalóg produktov
  • TOP30 bestsellerov
  • Tipy na darčeky
    • Darčeky pre profíkov
    • Darčekové poukazy
    • Darčeky pre manžela aj brata
    • Darčeky pre manželku aj sestru
    • Darčeky pre dedka, starkého
    • Darčeky pre babku, starkú
    • Darčeky pre deti
  • %AKCIA -%
    • Akciové nože a príslušenstvo
    • Oblečenie a iné potreby pre kuchárov / čašníkov
  • Kuchárske oblečenie
    • Kuchárske rondony
      • Mikrovlákno
      • 100 % bavlna
      • Polybavlna
      • Vzdušné cool vent rondony
      • Dámske rondony
      • Unisex
      • Farebné rondony
      • Rondony na objednávku
    • Kuchárske nohavice
    • Kuchárska obuv
      • Kuchárske čiapky
        • Nízke kuchárske čiapky
        • Vysoké kuchárske čiapky
      • Kuchárske zástery
        • Vysoké zástery ku krku
        • Nízke zástery do pása
      • Kuchárske tričká a polokošele
        • Kuchárske tričká
        • Kuchárske polokošele
      • Kuchárske sety
      • Gombíky na rondony
      • Kuchárske rukavice, RÚŠKA
      • Nadrozmerné veľkosti
      • Ponožky
      • Pracovné plášte
      • Pre deti
      • Šatky okolo krku
    • Čašnícke oblečenie
      • Čašnícke a barmanské buksy
      • Čašnícke nohavice
      • Čašnícka obuv
      • Čašnícka blúzka - dámska
      • Čašnícka košeľa, rondon - pánska
      • Čašnícke polokošele
      • Čašnícka sukňa
      • Čašnícka vesta, kravata
      • Čašnícke / barmanské zástery
      • Chyžné
      • Mikiny
      • Utierky, príručníky
      • Welness, zmrzlina - Oblečenie, obuv
        • Pre zmrzlinárov
        • Wellness oblečenie a obuv
    • Zdravotnícke oblečenie
      • Zdravotnícke nohavice
      • Zdravotnícke košele
      • Zdravotnícka obuv
    • Oblečenie pre mäsiarov
      • Košele/Tričká pre mäsiarov
      • Nohavice pre mäsiarov
      • Zástery pre mäsiarov
      • Obuv pre mäsiarov
      • Čiapky pre mäsiarov
      • Rukavice pre mäsiarov
    • Brúsenie nožov
      • Brúsky na nože
      • Brúsne kamene
      • Elektrické brúsky na nože
      • Ocieľky
    • Kuchynské nože
      • Sady nožov
        • Sady mäsiarskych nožov
        • Sady steakových nožov
        • Sady univerzálnych nožov
        • Sady nožov na zeleninu
        • Tranžírovacie sady
      • Bloky s nožmi
      • Nože podľa určenia
        • Kuchárske nože
        • Damaškové nože
        • Santoku nože (japonské), Nakiri
        • Cukrárske nože
        • Dekoračné nože
        • Filetovacie nože
        • Lúpacie nože
        • Mäsiarske nože
        • Nože na lososa
        • Nože na paradajky
        • Nože na syr
        • Nože na zeleninu
        • Sekáče na mäso
        • Slicer (nárezové) nože
        • Steakové nože
        • Špikovacie nože
        • Univerzálny nôž
        • Vidličky na mäso
        • Vykosťovacie nože
        • Zúbkované nože (na chlieb)
        • HACCP nože
      • Krájacie kolísky
      • Kuchárske kufríky s nožmi
      • Kuchynské nožnice, manikúry, vreckové nože
        • vreckové nožíky
        • nožničky
        • Manikúra
      • Obracačky a pomocníci
        • Obracačky
        • Paličky na mäso
        • Pomocníci do kuchyne
        • Pilky na kosti
      • Púzdra, brašne
        • Obaly a tašky na nože
        • Obaly a tašky s nožmi
        • Skladovanie nožov
      • Škrabky, rukavice
        • Škrabky na zemiaky, zeleninu a ovocie
        • Rezuvzdorné rukavice
    • Nože svetových značiek
      • Nože IVO Cutelarias
        • IVO Blademaster
        • Brúsky na nože - IVO Cutelarias
        • IVO Progrip
        • IVO 97000
        • IVO 206000
        • IVO Europrofessional
        • IVO SUPREME
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Cuisimaster
        • IVO DUOPRIME
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Ocieľky IVO Cutelarias
        • Rezuvzdorné rukavice - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Nože Wüsthof
        • Modelová Rada
        • Príslušenstvo
        • Limitovaná ponuka
      • Victorinox
        • Nože Victorinox
        • Victorinox škrabky
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Nože Giesser Messer
      • Nože Opinel
      • Stalgast
      • Tsuki damaškové nože
      • Zwilling
    • Fruit Carving
      • Carvingové sady
      • Literatúra
      • Nože na carving a pomôcky
    • Gastro zariadenie
      • Čistiace prostriedky
      • Pizza a pekáreň
        • Lopaty na pizzu
        • Krájače na pizzu
        • Pizza tašky
        • Pizza pece
        • Kefy na pizza pec
        • Plechy a sitá
        • Podnosy a lopatky
        • Pekárenské príslušenstvo
        • Šľahačka
        • Torty a zákusky
        • Zdobenie
      • Bar a káva
        • Barové príslušenstvo
        • Čokoláda
        • Drtiče a výrobníky ľadu
        • Chladiace stoly na nápoje
        • Mixéry a frapovače
        • Mlynčeky a nádoby na ľad
        • Mlynčeky na kávu
        • Nalievatka a odmerky
        • Odšťavovače
        • Oplach na poháre
        • Chladiace stoly a nápoje
        • Kávovary
        • Príslušenstvo do kaviarní
      • Catering
        • Cateringový nábytok
        • Ohrievače
        • Chafingy
        • Kotlíky na polievky
        • Ohrevné lampy
        • Perkolátory
        • Príbor na servírovanie
        • Termoboxy
        • Termoporty
        • Termoizolačné nádoby
        • Termosky Gastro
        • Variče na víno
      • Dezinfekcia a sterilizácia
      • Chladené a ohrevné vitríny
        • Stojace chladné vitríny
        • Stojace chladené vitríny
        • Stolové chladené vitríny
        • Stolové ohrevné vitríny
        • Vitríny na víno EKO
      • Chladiaci program
        • Barové chladenie
        • Biele chladničky a mrazničky EKO
        • Chladiace a mraziace boxy
        • Chladiace saladety EKO
        • Chladiace stoly EKO
        • Nerezové chladničky a mrazničky EKO
        • Nerezové chladničky a mrazničky PROFI
        • Príslušenstvo k chladiacej technike
        • Profesionálne chladiace stoly
        • Profesionálne mraziace stoly
        • Presklené chladničky
        • Pizza-stoly a vitríny
        • Šokery
      • Konvektomaty a pece
        • Konvektomaty podľa značky
        • Doplnky ku konvektomatom
        • Teplovzdušné a statické rúry
        • Mikrovlnné rúry
      • Kuchynský riad
        • Forma na teriny
        • GN nádoby
        • Hrnce a Rajnice
        • Misy a Odmerky
        • Nádoby na cestoviny
        • Nádoby na skladovanie
        • Panvice a Pekáče
        • Rošty z nerezu
        • Vedrá
      • Kuchynské náradie
        • Dávkovače na omáčky
        • Dosky na krájanie profi
        • Kuchynské náradie monoblock
        • Haluškovač
        • Kliešte
        • Korenie
        • Lieviky
        • Lopatky
        • Naberačky
        • Odkvapkávače a cedníky
        • Otvárače na konzervy
        • Pasírovače a krájače
        • Pinzety
        • Príslušenstvo na hranolky
        • Príslušenstvo na ryby
        • Sitá
        • Stojany
        • Strúhadlá
        • Sušička na šaláty
        • Šumovačky
        • Špachtle
      • Nerezový nábytok
        • Krytované stoly
        • Modulárny výdaj
        • Nástenné police a skrinky
        • Odsávače pár
        • Ohrevné stoly
        • Pracovné moduly
        • Pracovné stoly
        • Pracovné stoly so zásuvkami
        • Regále a skrine
        • Umývacie stoly
      • Príprava potravín
        • Príprava potravín HÄLLDE
        • Krájače zeleniny
        • Kutre
        • Miesiče cesta
        • Mlynčeky na mäso
        • Nárezové stroje
        • Príslušenstvo k robotom
        • Tyčové ručné mixéry
        • Univerzálne roboty
        • Válkače cesta
      • Skladovanie a hygiena
        • Kontrolné váhy
        • Lapače hmyzu
        • Odpadové koše a popolníky
        • Skladové regále
        • Teplomery
        • Transportné vozíky
      • Stolové zariadenia
        • Grily na kurence
        • Grilovacie platne
        • Gastro pekáče
        • Holdomat
        • Hot-dog
        • Hygienické balenie
        • Indukčné variče
        • Kontaktné grily
        • Nože na kebab
        • Palacinkovače a waflovače
        • Piecka na trdelník
        • Ryžovary
        • Salamandre a toastre
        • Sous Vide program
        • Stolové fritézy
        • Stolové fritézy PROFI
        • Stolové variče
        • Stroje na kebab
        • Vodný kúpel
      • Stolový inventár
        • Džbániky
        • Informačné a popisovacie tabule
        • Košíky na pečivo
        • Miniatúry na servírovanie
        • Podnosy
        • Porcelán
        • Príbory
        • Rôzne
        • Servírovacie tácky
        • Stojany, lišty a dávkovače
        • Stolové doplnky
        • Vitríny a kryty
      • Umývací program
        • Príslušenstvo odpadu
        • Leštičky a sušičky
        • Stoly k umývačkám
        • Umývacie batérie a sprchy
        • Umývacie koše
        • Umývačky ARISTARCO
        • Umývačky STALGAST
        • Zmäkčovače vody
      • Vákuovačky
        • Vákuovacie sáčky
        • Vákuovacie stroje
      • Varná technológia
        • BERTO´s 700
        • BERTO´s 900
        • Fritézy Elframo
        • Stalgast 700
        • Varná rada EKO
        • Varné stoličky
      • Zabíjačkové potreby
      • Zmrzlinárske príslušenstvo
        • Držiak na kornútky
        • Nádoby na zmrzlinu
        • Oblečenie
        • Porciovačky zmrzliny
        • Stroje na zmrzlinu
        • Tvorítka na zmrzlinu
        • Zmrzlinové pulty
    • Grilovanie
      • Aromatická štiepka na údenie
      • Čistenie grilu
        • Odstraňovače sazí
      • Grily
        • Elektrické grily
        • Keramické grily
        • Kempingové variče a grily
        • Obaly na gril
        • Prenosné grily
        • Záhradné grily na uhlie
        • Zahradné plynové grily
      • Grilovacie náradie
        • Grilovacie sady
        • Príprava a konzumácia
        • Samostatné kusy
      • Grilovacie príslušenstvo
        • Dosky ku grilom
        • Grilovacie ihly a ražne
      • Kotlíky
      • Lampy, pochodne, oleje
      • Plynové variče
      • Prenosné ohnisko
        • Poklop na ohnisko
        • Drôtený kryt na ohnisko
      • Prípravky proti hmyzu
      • Regulátory
      • Rošty
        • Grilovacie rošty
        • Rošty do krbu
        • Rošty do ohniska
        • Rošty obracacie
        • Rošty na gril
      • Uhlie, brikety, podpaľače, zápalky
        • Bambusové pochodne
        • Drevené uhlie a Grilovacie brikety
        • Knôty
        • Podpalovače a zápalky
      • Zásobníky na drevo
    • Káva
      • Lavazza
    • Kuchárske knihy
    • Pre domácnosť
      • Zdravie
      • Ryža a ryžové produkty
      • Na nápoje
        • Fľaše, vinotéka, bar, doplnky
        • Príprava čaju a kávy, kanvice
        • Poháre
        • Zdravé fľaše
      • Organizácia a upratovanie domácnosti
        • Organizéry
        • Na kuchynskej linke
        • Umývanie riadu a upratovanie
        • Závesné systémy
      • Osviežovače
        • Vonné difuzéry
      • Pečenie
        • Formy na pečenie a plechy
        • Náradie a pomôcky na pečenie
        • Odmerky, váhy a teplomery
        • Vykrajovače, formičky
        • Zapekacie misy
      • Príprava a spracovanie potravín
        • Dosky na krájanie
        • KitchenAid
        • Krájače, strúhadlá, kuchynské nástroje
        • Kuchynské náradie a pomôcky
        • Nože, nožnice, bloky na nože
      • Skladovanie a balenie potravín
        • Balenie potravín
        • Dózy a misky
        • Obedáre a termotašky
        • Závaranie
        • Zásobníky
      • Stolovanie
        • Fondue
        • Koreničky a mlynčeky na korenie
        • Prestieranie a servírovanie
        • pre gril
        • Príbor
        • Taniere, hrnčeky, misky a misy
      • Varenie
        • Hrnce Tescoma
        • Panvice Tescoma
        • Riad do mikrovlnnej rúry
        • Sady hrncov Tescoma
        • Tlakové hrnce Tescoma
      • Varenie pre deti
        • Detské stolovanie
        • Varenie a pečenie s deťmi
    • Reštauračné, hotelové doplnky
      • Informačné tabule
      • Jedálne lístky, dosky na účtenky
      • Nástenné tabule
      • Ponukové tabule
      • Popisovače
      • Popolníky
      • Stolové popisovacie tabule
    • Gravírovanie
    • Referencie
    • Blog
    • Výšivky
    • Showroom v Bratislave
    • Veľkoobchod
    • Kontakt
    • Referencie
    • Blog
    • Výšivky
    • Showroom v Bratislave
    • Veľkoobchod
    • Kontakt
    BlogČlánkyAko to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?
    Články
    21. 11. 2018
    4 min. čítania

    Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?

    ​Slovenský šéfkuchár ​Tomáš Chilý vysvetľuje systém práce, ale aj mnoho zaujímavostí zo sveta kuchyne celosvetovej siete hotelov. Ako vyzerá pracovná náplň jednotlivých pozícií profesionálnej hotelovej kuchyne?
    Autor článku Janka Snopková
    Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?
    ​Slovenský šéfkuchár ​Tomáš Chilý vysvetľuje systém práce, ale aj mnoho zaujímavostí zo sveta kuchyne celosvetovej siete hotelov. Ako vyzerá pracovná náplň jednotlivých pozícií profesionálnej hotelovej kuchyne?
    Autor článku Janka Snopková

    Nože IVO Cutelarias

    Slovenský šéfkuchár Tomáš Chilý vysvetľuje systém práce, ale aj mnoho zaujímavostí zo sveta kuchyne celosvetovej siete hotelov.

    Tomáš Chilý z Krásna nad Kysucou pracuje ako šéfkuchár v sieti hotelov Kempinski. Aktuálne pôsobí v Číne ako Chef de Cuisine, kde pod neho spadá 75 zamestnancov v hoteli a šiestich reštauráciách, predtým zbieral skúsenosti aj v Bahrajne alebo Katare.

    Napriek tomu, že profi kuchyne po celom svete majú podobnú štruktúru, slovenský šéfkuchár si musel zvykať na mnoho špecifík jednotlivých krajín. „Niečo iné platí na ľudí z Filipín, niečo iné na Indov. Vždy je ale väčšina zamestnancov domácich a vy ako cudzinec si k nim musíte hľadať cestu,“ vraví. „Špecifiká sú napríklad vo vierovyznaní, čo tiež ovplyvňuje prevádzku a fungovanie hotela. Najciteľnejšie je to asi v arabských krajinách. Všetko, v čom sa varí s alkoholom, musí mať špeciálne označenie. Počas ramadánu je kuchyňa hore nohami, o tamojších kolegoch nehovoriac,“ spomína na pôsobenie v arabskom svete. „Čína je zas špecifická v tom, že Číňania fungujú viac-menej na príkazy. A to aj čo sa týka štýlu varenia alebo ingrediencií,“ prezrádza. Čo bolo naopak, štandardom v každej profesionálnej kuchyni, v ktorej pracoval? „Všade musí byť disciplína. Šéf je ten, kto má vždy pravdu a samozrejme, tímová práca,“ dodal.

    Prečítajte si, ako vyzerá pracovná náplň jednotlivých pozícií profesionálnej hotelovej kuchyne aj s poznámkami skúseného a scestovaného šéfkuchára:

    Trainee (na slovensku študent alebo brigádnik)

    Zväčša študenti, ktorých úlohou sú pomocné práce

    Commis 3,2,1

    Commis 3 je kuchár, ktorý je väčšinou v kuchyni po prvý raz. Postupne napreduje, pomáha pozične starším kolegom na sekcii, zameriava sa na predprípravu. „Z mojej skúsenosti sa práve tu rozhoduje, či to človek bude robiť celý život alebo si to rozmyslí. Táto pozícia má na starosti väčšinu špinavých prác ako čistenie zeleniny, kuchyne a podobne,“ hovorí šéfkuchár.

    Demi Chef de Partie

    Kuchár, ktorý je zodpovedný za pridelený úsek na sekcii. Dokáže urobiť základnú predprípravu na sekciu (napríklad môže byť zodpovedný za predprípravu príloh). „Ľuďom na týchto pozíciách sa treba naozaj zodpovedne a trpezlivo venovať. V budúcnosti sa to mnohonásobne vráti,“ vysvetľuje Tomáš Chilý.

    Kuchárska obuv

    Chef de Partie

    Kuchár, ktorý zodpovedá za celú sekciu, napríklad predjedlá či prílohy. Ide už o prípravu na prechod k manažérskym pozíciám, musí zvládať prvé „papierovačky“ a viesť svojich mladších kolegov. „Tu sa rozhoduje, či má človek na to, aby sa dostal do vyššieho manažmentu alebo zostane na tejto pozícii veľmi dlhú dobu,“ prezrádza.

    Junior Sous Chef

    Ide o prvú manažérsku pozíciu, ktorá zodpovedá za väčšiu časť kuchyne. Je to vedúca osoba na smene, pomáha pri tvorbe nových menu a v prípade neprítomnosti chefa zodpovedá za reštauráciu. „Na tejto pozícii sa človek začína cítiť ako medzi dvomi mlynskými kameňmi. Z jednej strany sú ľudia, za ktorých zodpovedáte a na tej druhej nároky vedenia hotela či reštaurácie.“

    Sous Chef

    Manažérska pozícia, ktorá si vyžaduje organizačné schopnosti a vynikajúce kuchárske zručnosti. Je to človek, ktorý prichádza s novými menu a zodpovedá za chod kuchyne. „Tu sa už človek musí riadiť podľa známeho Lead by example, teda veď príkladom,“ dodal šéfkuchár.

    Head chef alebo Chef de Cuisine

    Podľa Tomáša Chilého sú tieto pozície podobné, ale v každom hoteli sú myslené inak. „V niektorých kuchár pracuje a špecializuje sa iba na jednu reštauráciu v sieti hotelov alebo zodpovedá za celú sekciu ako ja teraz v Číne – mám na starosti medzinárodnú kuchyňu,“ povedal. Ako ďalej vysvetlil, je to už viac kancelárska pozícia so zodpovednosťou za implementáciu nových menu, kontrolu reštaurácií a dodržovania noriem. Od tohto momentu už kuchár často pôsobí aj ako psychológ, keďže je zodpovedný za mnohých ľudí, ktorí s ním často riešia aj súkromné veci.

    Executive Sous Chef

    Pravá ruka šéfkuchára. „Vyžaduje sa tu pomoc všetkým okolo, služobne mladším kolegom, rieši napríklad nové menu, tréningy, plánovanie, ale aj sťažnosti hostí,“ hovorí Chilý. Má na starosti hospodárenie jednotlivých reštaurácií a mnoho ďalších úloh.

    Executive Chef

    Je zodpovedný za chod kuchyne všetkých reštaurácií, má na starosti dlhodobé plánovanie a kompletne všetkých ľudí, ktorí sa pohnú v kuchyni. „Je to psychicky nesmierne náročná pozícia, ktorá si vyžaduje veľmi pozitívny prístup. Je to kuchár, manažér a zároveň psychológ, za ktorým podriadení chodia veľmi často,“ konštatuje.

    Steward

    Stewardov alebo umývačov riadu radí Tomáš Chilý na špeciálne miesto. „Zdalo by sa, že nie sú dôležití, no opak je pravdou. Nepísaným pravidlom pri stážach v dobrých reštauráciách je, že najskôr sa treba spriateliť so stewardmi. Tí majú najlepší prehľad o tom, kde sa v hoteli čo nachádza a najlepšie poradia. Pre mňa úžasným príkladom úcty k stewardom bolo gesto dánskeho šéfkuchára Reného Redzepiho, ktorý svojho stewarda Aliho urobil spolumajiteľom svojej slávnej dvojmichelinovej reštaurácie,“ dodal. 

    A ako je to vo vašej reštaurácii? Pozície majú rovnakú pracovnú náplň alebo sa vyznačujú istými špecifikami? Podeľte sa s nami v komentári pod článkom.

    Ak sa vám článok páčil, neváhajte ho zdieľať so svojimi priateľmi.

    Copyright © 2018 Profi Vision, s. r. o., All rights reserved.

    Foto: archív T. Ch., istockphoto.com


    Páčil sa vám článok?

    Zdieľajte ho s priateľmi
    Zdieľat
    Autor článku Janka Snopková Ďalšie články autora
    Janka je špecialistka na marketing. Rada vyhľadáva aktuálne témy. Pri písaní spolupracuje s profi kuchármi, ktorí sú skúsení, záleží im na ich profesii, majú čo povedať a sú zároveň aj našimi spokojnými zákazníkmi. Je známa svojimi otázkami na telo, z ktorých sa odborníkom parí z hlavy, ale výsledok stojí za to. Veď posúďte sami.
    ×

    Prečítajte si aj

    • ​Móda v kuchyni: Aké kuchárske rondony sú hitom medzi kuchármi?
      Články
      24. 4. 2019
      3 min. čítania

      ​Móda v kuchyni: Aké kuchárske rondony sú hitom medzi kuchármi?

      Predstavíme vám trendy v kuchyni. Aké farby a materiály sú dnes najpopulárnejšie? Prečo kuchári obľubujú "crazy" rondony? Ako zapnúť rondon, aby bol kuchár štýlový? Všetko o súčasných trendoch kuchárskych rondonov.

    • Tomáš Chilý: Recepty na základné karí pasty - červená, zelená a žltá karí pasta
      Prílohy a omáčky
      11. 11. 2019
      4 min. čítania

      Tomáš Chilý: Recepty na základné karí pasty - červená, zelená a žltá karí pasta

      Karí pasta je zmes tradičného korenia, byliniek a chilli s netradičnou orientálnou chuťou. Môžete si zaobstarať aj hotové predpripravené karí pasty, ale domáce je cennejšie. Originálne recepty prináša Tomáš Chilý, ale v recepte mierne prispôsobil množstvo chilli. Karí pastu podľa tradičného receptu by u nás totiž vydržal len málokto. :)

    • Rondon - najdôležitejší kúsok v šatníku kuchára
      Články
      7. 11. 2017
      6 min. čítania

      Rondon - najdôležitejší kúsok v šatníku kuchára

      Oblečenie a obuv sú pre kuchára veľmi dôležité. Predovšetkým majú za úlohu kuchára chrániť pri práci. Výberom kvalitného kuchárskeho oblečenia a obuvi zabránite poraneniu, pošmyknutiu či popáleninám. Avšak to nie je všetko.

    • Tomáš Chilý: Grilovaný morský ostriež s karfiolovým „cous-cous“
      Ryby
      16. 12. 2018
      2 min. čítania

      Tomáš Chilý: Grilovaný morský ostriež s karfiolovým „cous-cous“

      Tomáš Chilý má bohaté pracovné skúsenosti zo zahraničia, a preto sme veľmi radi, že sa s nami delí o recepty medzinárodných kuchýň. Toto jedlo spoznal počas svojho pôsobenia v Katare na Strednom východe. Nie je to lokálna špecialita, ale je to úžasná kombinácia. Spojenie ryby a karfiolu vás dostane. Vyskúšajte s nami :)

    Recepty
    Recepty (86)
    Novinky
    Novinky (6)
    Články
    Články (85)

    Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

    Zobraziť všetkých výrobcov
    EGOchef ThaiKnife GRAEF Paderno Smell Well

    To najlepšie do Vašej pošty

    Novinky, recepty, tipy a rady priamo na Váš e-mail

    O spoločnosti

    • Výšivky
    • Referencie
    • Výrobcovia
    • O nás
    • Blog
    • Kontakt
    • Kariéra u nás

    O nákupe

    • Obchodné podmienky
    • Ochrana osobných údajov
    • Doprava a platba
    • Výmena tovaru / Reklamácia
    • Showroom
    • Podmienky propagačnej súťaže na Facebooku
    • Vernostný systém

    Kontakty

    Máte otázky?

    Tímea Vám poradí

    +421 2 800 12 333
    (Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
    profikuchar@profikuchar.sk

    Showroom v Bratislave

    Zobraziť na mape
    Adresa showroomu
    Kostlivého 19
    821 03 Bratislava
    Otváracia doba
    Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30
    • Vzdelávajte se a sledujte nás na Facebooku
    • Krásne produkty si priamo hovoria o zdieľanie na Instagrame
    • O novinkách píšeme na Twitteri
    • Produkty Vám predstavujeme na Youtube

    Copyright © 2010 - 2023 profikuchar.sk Všetky práva vyhradené

    eshop na mieru vytvorilo vibration.sk

    ×
    Nože
    Hrnce

    Získajte 5€ zľavu

    na Váš prvý nákup

    Zadajte Váš email a získate zľavový kód
    Zľava platí pri nákupe nad 50€