Máte otázky?

Tímea Vám poradí

+421 2 800 12 333
(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Nerezové panvice

Popis kategórie

Nerezové panvice sú ideálne na varenie, dusenie a pečenie. Nerezový materiál skvelo udržuje teplo a rovnomerne varí jedlo, vďaka čomu v ňom pripravíte dokonalé dusené mäsko či guláš. Pri výbere správnej panvice pre vašu kuchyňu, napríklad na wok, je dôležité dbať na ich kvalitu, ktorá sa pri častom používaní prejaví. Nikto nemá záujem o nekvalitné panvice, ktoré často prihárajú. Vyberte si kvalitnú nerezovú panvicu pre vaše potreby. 

Aké typy jedál pripravovať na nerezovej panvici?

Panvice z nehrdzavejúcej ocele sú ideálne na prípravu varených, dusených či pečených jedál. Treba si dávať pozor na to, aby sa vám jedlo na panvicu nepripálilo, čomu môžete zabrániť pridaním dostatočného množstva oleja či podliatím vodou, podľa toho, čo pripravujete. Povrch nerezových panvíc je mierne priľňavý, najmä pri nedostatku tuku. Sú vhodné na prípravu omáčok, rôznych druhov mias, steakov, lososa, hydiny, opekanie hranolčekov či zeleniny. 

Výhody nerezových panvíc

Väčšina, avšak nie všetky, nerezových panvíc je vhodná do rúry do teploty 260 °C. Vždy si vyberajte podľa toho, aké parametre uvádza výrobca a na čo chcete panvicu používať.Nerezové panvice rovnomerne rozmiestňujú teplo, čím zabezpečia dokonale pripravené mäso na každom kúsku, či skvelo uvarenú omáčku.Riad z nehrdzavejúcej ocele dobre udržiava teplo, za čo sa vám poďakujú aj obedoví oneskorenci. Teplé, čerstvo uvarené jedlo býva chutnejšie, ako to ohriate v mikrovlnnej rúre.Väčšina nerezových panvíc je vhodná do umývačky riadu.Jednoducho sa čistia, nepotrebujete žiadne špeciálne prostriedky, stačí jar, hubka a voda.

Dokonale ostré, celokované,
profi kuchynské nože

Zoradiť:
Najpredávanejšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najnovšie
Zobrazených 1-10 z celkovo 10 záznamov.

Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

Zobraziť všetkých výrobcov