• overené zákazníkmi
  • nakupujbezpecne.sk

Zwilling Professional S, Kuchársky nôž 20 CM, 31021-201 PS

novinka
Zwilling Professional S, Kuchársky nôž 20 CM, 31021-201 PS Zwilling Professional S, Kuchársky nôž 20 CM, 31021-201 PS

Zwilling Professional S, Kuchársky nôž 20 CM, 31021-201 PS

Kód: Zw-31021-201PS

Táto rada je určená profesionálom, ale nielen im, sú vhodné pre každého, kto to myslí s varením naozaj vážne, a to bez ohľadu na to, či ide o profesionálov alebo laikov. Dôvodom prečo je tento rad nožov od ZWILLING JA HENCKELS toľko vyhľadávaný je nielen perfektná a dlhotrvajúca ostrosť, ale aj kvalitné a dôkladné spracovanie. Nože sú perfektne vyvážené, dobre padnú do ruky a záštita poskytuje nielen oporu prstov pre precízne a presné krájanie, ale slúži aj k efektívnej ochrane prstov.
Viac info
Vyberte si variantu!
108,90 € s DPH 90,75 € bez DPH
Výrobca: Zwilling
Dostupnosť:
2 až 5 pracovných dní
Overený obchod
Overený obchod
Na trhu od roku 2011
Na trhu od roku 2011
Jednoduchá výmena veľkostí
Jednoduchá výmena veľkostí
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Slovenské výrobky
Slovenské výrobky
Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Showroom v Bratislave
Showroom v Bratislave

Popis

KUCHÁRSKÝ NÔŽ 20 CM

Zdeněk Pohlreich: "Najlepšia oceľ, dokonalosť spracovania a vyváženosť solingenských nožov Zwilling sú v každej dobrej kuchyni nevyhnutnosťou. Skvelé nože sú niečo, bez čoho sa kuchár za žiadnych okolností nezaobíde. Sú základným kameňom každej správnej kuchyne. "

"Skvelý tvar a pevné ostrie na prípravu mäsa, zeleniny i rýb."

Ako už samotný názov napovedá, táto rada je určená profesionálom, ale nielen im, sú vhodné pre každého, kto to myslí s varením naozaj vážne, a to bez ohľadu na to, či ide o profesionálov alebo laikov. Dôvodom prečo je tento rad nožov od ZWILLING JA HENCKELS toľko vyhľadávaný je nielen perfektná a dlhotrvajúca ostrosť, ale aj kvalitné a dôkladné spracovanie. Nože sú perfektne vyvážené, dobre padnú do ruky a záštita poskytuje nielen oporu prstov pre precízne a presné krájanie, ale slúži aj k efektívnej ochrane prstov.

Špeciálna zmes tej najkvalitnejšej ocele s optimálnym pomerom chrómu a uhlíka zaručuje tie najlepšie vlastnosti. Nože sú tvrdené technológiou Friodur ® - ktorá spočíva v tvrdení mrazom, nože sa tak stávajú tvrdšie a odolnejšie a viac odolávajú korózii. Nože sú vyrábané z jediného kusu ocele technológiou Sigmaforge s úplne bezchybnou geometriou.

Unikátne klinovité ostrie pre jednoduché a bezpečné krájanie.

Záštita (zosilnená oceľová časť noža medzi čepeľou a rukoväťou) slúži nielen k efektívnej ochrane prstov, poskytuje zároveň pevnú oporu prstom a vyvažuje celý nôž, aby používanie nožov bolo pohodlnejšie a predovšetkým bezpečnejšie.

  • rukoväť: nitovaná plná črienka, čierna syntetika
  • čepeľ: mrazom tvrdená (Friodur ® technológie), vykovaná z vysoko kvalitnej ocele
  • tá najvyššia kvalita nožov je potvrdená podpisom Zdeňka Pohlreicha, ktorý je vygravírovaný na čepeliach nožov
  • dĺžka čepele 20 cm
  • tvrdosť čepele cca 57 HRC Rockwellovej stupnice
  • doživotná záruka na výrobné chyby čepele

POTREBUJETE PORADIŤ?

Napíšte nám

Máte nejaké otázky? Zodpovieme ich. Prosím, pozorne vyplňte kontaktné údaje.

Výrobca

Zwilling

Údržba nožov Zwilling

Umývanie a čistenie

Nože Zwilling možno vďaka špeciálnej formule kvalitnej ocele umývať v umývačke riadu, avšak nože by nemali byť vystavené teplotám nad 55 ° C a nemali by sa dotýkať žiadnych iných predmetov (hrnce, príbory, iné nože). Čistiace prostriedky pre umývačky riadu často obsahujú agresívne chemikálie, ktoré môžu poškodiť povrch ocele aj rukoväte, zároveň môžu skrátiť životnosť nožov a skrátiť dobu, po ktorú si uchovajú vysokú ostrosť. Ručné umývanie je k nožom šetrnejšie, a preto je doporučované. Nože umývajte vlažnou vodou a šetrným čistiacim prostriedkom jemnú stranou špongie.

Krájacia podložka

Odporúčame používať flexibilnú krájaciu podložku (doštička) - drevenú, silikónovou či plastovú. Príliš tvrdé materiály ako je sklo, granit alebo keramika môžu za istých okolností poškodiť čepeľ a ostrie.

Ostrenie / brúsenie

Každý aj ten najlepší nôž skôr či neskôr stratí svoju pôvodnú ostrosť a je potrebné ho nabrúsiť. A pretože tupý nôž je nebezpečnejší než ostrý, odporúčame nože pravidelne brúsiť. Pokiaľ na noži vznikne "zub" či deformita, odporúčame nôž čo najskôr zveriť do rúk odborníka. K ostreniu odporúčame používať originálne brúsky, ocieľky a brúsne kamene Zwilling.

bezpečné uloženie

Skladujte nože na bezpečnom mieste (mimo dosahu detí), vždy dbajte na to, aby k vám smerovala rukoväť, nie čepeľ. Pri skladovaní by sa nože nemali vzájomne dotýkať. Do dreveného bloku na nože alebo na magnetickú lištu ukladajte vždy iba očistené a osušené nože.

správny nôž

Vždy používajte ten správny nôž - veľkosť a textúra spracovávaných surovín (mäsa, zeleniny, rýb, pečiva) sa veľmi líšia, a preto používajte na jednotlivé suroviny špecifické krájacie techniky a teda aj špecifický nôž.

Profi Vision s.r.o., Seberíniho 8, Bratislava 82103, +421904095654, profikuchar@profikuchar.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info