Japonské nože na sushi Deba
Popis kategórie
Patrí sushi k tvojim obľúbeným pokrmom a chceš ho pripravovať ako skutočný majster? Potom rozhodne musíš vyskúšať japonský typ noža deba. Profesionálne nože do kuchyne s japonskou tradíciou ťa ohromia svojou dokonalou ostrosťou a perfektnou vyváženosťou, takže môžeš s pokojným svedomím vypustiť svoje kulinárske zviera a krájať s naozajstnou vášňou.
Nože IVO pre dokonalý zážitok z varenia. Odporúča šéfkuchár Peter Varga a Milan "Junior" Zimnýkoval.
Japonské nože Deba ťa ohromia svojou váhou
Nože Deba patria k robustným nožom – majú ťažšiu čepeľ, ktorá umožňuje preniesť váhu do práce a krájať s úplnou ľahkosťou. Pôvodne boli kuchárske nože Deba určené na filetovanie rýb, ich ostrie je však stále krehké, preto neodporúčame prekrajovať s nimi kosti, aj keď k tomu tento robustný nôž zvádza. Nože Deba majú jednostranne brúsené ostrie, čo umožňuje naozaj precízne krájanie, preto je tento japonský typ noža obľúbený pri príprave sushi.
Tip: Sushi je tvoja láska a chceš ju pripravovať ako skutočný majster? Potom by ti nemal chýbať ani ďalší japonský typ noža na sushi yanagiba s úzkou čepeľou ako stvorenou na krájanie naozaj tenkých plátkov surových rýb.
Kuchárske nože pre skutočnú kulinársku zverinu
Japonské nože patria medzi profesionálne nože do kuchyne, ktoré budeš milovať. Vďaka perfektne vybrúsenému ostrie ti dovolí užiť si poriadnu kulinársku zverinu a krájať s naozajstnou vášňou. Nože Deba patria k podobne univerzálnym kúskom ako obľúbené nože Santoku, ale umožnia ti väčšiu presnosť a ľahko s nimi nakrájaš aj väčšie množstvo mäsa naraz bez pocitu únavy. Tieto nože na sushi sú ako stvorené na to, aby si svojím kulinárskym umením nadchol doslova celý svet.