Japonské nože na sushi Yanagiba
Popis kategórie
Profesionálny nôž do kuchyne pre skutočných majstrov v príprave sushi – to sú nože Yanagiba. Ich typickým znakom je úzka čepeľ s perfektným ostrím, ktorá sa dokonale hodí na krájanie tenkých plátkov surových rýb. A kulinárska zverina môže začať.
Nože IVO pre dokonalý zážitok z varenia. Odporúča šéfkuchár Peter Varga a Milan "Junior" Zimnýkoval.
Japonské nože na sushi ti umožnia precíznu prácu
Nože Yanagiba patria medzi profesionálne nože do kuchyne, ktoré ti ukážu, čo to znamená krájať s ozajstnou vášňou. Ich dlhá úzka čepeľ s jednostranne brúseným ostrím umožňuje jedným ťahom ukrojiť dokonalý plátok mäsa. Na rozdiel od univerzálnych japonských nožov Santoku majú nože Yanagiba svoj pevne daný účel (ale okrem sushi s nimi ukrojíš aj poriadny steak).
Nože na ryby pre skutočných majstrov
Nože Yanagiba aj ďalšie japonské typy noža na sushi Deba ti ukážu, ako vyzerá pravá kulinárska zver. Dokonalé ostrie a perfektnú vyváženosť z nich robia profesionálne nože do kuchyne, s ktorými je radosť pracovať. Vyrába sa z kvalitnej ocele a pri správnej starostlivosti ti vydrží v skvelom stave dlhé roky. Ty tak môžeš pripravovať jedlá, ktoré nadchnú celý svet, a zároveň si užívať skutočnú radosť z práce.