Profikuchar.sk

Nasýť svoj kulinársky inštinkt.

+421 2 800 12 333
(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
+421 2 800 12 333(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
  • Prihlásenie
    Vitajte späť

    Prihláste sa

    Zabudnuté heslo
    Prihlásením súhlasíte so spracováním osobných údajov
    Ešte nemáte účet?

    Registrujte se a získajte výhody

    • vernostná zľava za pravidelný nákup - cenové hladiny
    • vidíš svoje predošlé objednávky
    • jednoducho opäť nakúpiš ten istý produkt
    • zapamätané dodacie a fakturačné údaje
    Registrovať sa
  • Registrácia
    • Vitajte späť

      Prihláste sa

      Zabudnuté heslo
      Prihlásením súhlasíte so spracováním osobných údajov
      Ešte nemáte účet?

      Registrujte se a získajte výhody

      • vernostná zľava za pravidelný nákup - cenové hladiny
      • vidíš svoje predošlé objednávky
      • jednoducho opäť nakúpiš ten istý produkt
      • zapamätané dodacie a fakturačné údaje
      Registrovať sa
0
0,00 € s DPH

VÁŠ KOŠÍK JE PRÁZDNY

Nezmeníme to, keď máme toľko užitočného tovaru?
Nakúp ešte za 100,00 € a v rámci SR máš dopravu zdarma.
0,00 €
/ 100,00 €
Nakúp ešte za 100,00 € a v rámci SR máš dopravu zdarma.
MENU
Katalóg produktov
  • TOP30 bestsellerov
  • Tipy na darčeky
    • Darčeky pre profíkov
    • Darčekové poukazy
    • Darčeky pre manžela aj brata
    • Darčeky pre manželku aj sestru
    • Darčeky pre dedka, starkého
    • Darčeky pre babku, starkú
    • Darčeky pre deti
  • %AKCIA -%
    • Akciové nože a príslušenstvo
    • Oblečenie a iné potreby pre kuchárov / čašníkov
  • Kuchárske oblečenie
    • Kuchárske rondony
      • Mikrovlákno
      • 100 % bavlna
      • Polybavlna
      • Vzdušné cool vent rondony
      • Dámske rondony
      • Unisex
      • Farebné rondony
      • Rondony na objednávku
    • Kuchárske nohavice
    • Kuchárska obuv
      • Kuchárske čiapky
        • Nízke kuchárske čiapky
        • Vysoké kuchárske čiapky
      • Kuchárske zástery
        • Vysoké zástery ku krku
        • Nízke zástery do pása
      • Kuchárske tričká a polokošele
        • Kuchárske tričká
        • Kuchárske polokošele
      • Kuchárske sety
      • Gombíky na rondony
      • Kuchárske rukavice, RÚŠKA
      • Nadrozmerné veľkosti
      • Ponožky
      • Pracovné plášte
      • Pre deti
      • Šatky okolo krku
    • Čašnícke oblečenie
      • Čašnícke a barmanské buksy
      • Čašnícke nohavice
      • Čašnícka obuv
      • Čašnícka blúzka - dámska
      • Čašnícka košeľa, rondon - pánska
      • Čašnícke polokošele
      • Čašnícka sukňa
      • Čašnícka vesta, kravata
      • Čašnícke / barmanské zástery
      • Chyžné
      • Mikiny
      • Utierky, príručníky
      • Welness, zmrzlina - Oblečenie, obuv
        • Pre zmrzlinárov
        • Wellness oblečenie a obuv
    • Zdravotnícke oblečenie
      • Zdravotnícke nohavice
      • Zdravotnícke košele
      • Zdravotnícka obuv
    • Oblečenie pre mäsiarov
      • Košele/Tričká pre mäsiarov
      • Nohavice pre mäsiarov
      • Zástery pre mäsiarov
      • Obuv pre mäsiarov
      • Čiapky pre mäsiarov
      • Rukavice pre mäsiarov
    • Brúsenie nožov
      • Brúsky na nože
      • Brúsne kamene
      • Elektrické brúsky na nože
      • Ocieľky
    • Kuchynské nože
      • Sady nožov
        • Sady mäsiarskych nožov
        • Sady steakových nožov
        • Sady univerzálnych nožov
        • Sady nožov na zeleninu
        • Tranžírovacie sady
      • Bloky s nožmi
      • Nože podľa určenia
        • Kuchárske nože
        • Damaškové nože
        • Santoku nože (japonské), Nakiri
        • Cukrárske nože
        • Dekoračné nože
        • Filetovacie nože
        • Lúpacie nože
        • Mäsiarske nože
        • Nože na lososa
        • Nože na paradajky
        • Nože na syr
        • Nože na zeleninu
        • Sekáče na mäso
        • Slicer (nárezové) nože
        • Steakové nože
        • Špikovacie nože
        • Univerzálny nôž
        • Vidličky na mäso
        • Vykosťovacie nože
        • Zúbkované nože (na chlieb)
        • HACCP nože
      • Krájacie kolísky
      • Kuchárske kufríky s nožmi
      • Kuchynské nožnice, manikúry, vreckové nože
        • vreckové nožíky
        • nožničky
        • Manikúra
      • Obracačky a pomocníci
        • Obracačky
        • Paličky na mäso
        • Pomocníci do kuchyne
        • Pilky na kosti
      • Púzdra, brašne
        • Obaly a tašky na nože
        • Obaly a tašky s nožmi
        • Skladovanie nožov
      • Škrabky, rukavice
        • Škrabky na zemiaky, zeleninu a ovocie
        • Rezuvzdorné rukavice
    • Nože svetových značiek
      • Nože IVO Cutelarias
        • IVO Blademaster
        • Brúsky na nože - IVO Cutelarias
        • IVO Progrip
        • IVO 97000
        • IVO 206000
        • IVO Europrofessional
        • IVO SUPREME
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Cuisimaster
        • IVO DUOPRIME
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Ocieľky IVO Cutelarias
        • Rezuvzdorné rukavice - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Nože Wüsthof
        • Modelová Rada
        • Príslušenstvo
        • Limitovaná ponuka
      • Victorinox
        • Nože Victorinox
        • Victorinox škrabky
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Nože Giesser Messer
      • Nože Opinel
      • Stalgast
      • Tsuki damaškové nože
      • Zwilling
    • Fruit Carving
      • Carvingové sady
      • Literatúra
      • Nože na carving a pomôcky
    • Gastro zariadenie
      • Čistiace prostriedky
      • Pizza a pekáreň
        • Lopaty na pizzu
        • Krájače na pizzu
        • Pizza tašky
        • Pizza pece
        • Kefy na pizza pec
        • Plechy a sitá
        • Podnosy a lopatky
        • Pekárenské príslušenstvo
        • Šľahačka
        • Torty a zákusky
        • Zdobenie
      • Bar a káva
        • Barové príslušenstvo
        • Čokoláda
        • Drtiče a výrobníky ľadu
        • Chladiace stoly na nápoje
        • Mixéry a frapovače
        • Mlynčeky a nádoby na ľad
        • Mlynčeky na kávu
        • Nalievatka a odmerky
        • Odšťavovače
        • Oplach na poháre
        • Chladiace stoly a nápoje
        • Kávovary
        • Príslušenstvo do kaviarní
      • Catering
        • Cateringový nábytok
        • Ohrievače
        • Chafingy
        • Kotlíky na polievky
        • Ohrevné lampy
        • Perkolátory
        • Príbor na servírovanie
        • Termoboxy
        • Termoporty
        • Termoizolačné nádoby
        • Termosky Gastro
        • Variče na víno
      • Dezinfekcia a sterilizácia
      • Chladené a ohrevné vitríny
        • Stojace chladné vitríny
        • Stojace chladené vitríny
        • Stolové chladené vitríny
        • Stolové ohrevné vitríny
        • Vitríny na víno EKO
      • Chladiaci program
        • Barové chladenie
        • Biele chladničky a mrazničky EKO
        • Chladiace a mraziace boxy
        • Chladiace saladety EKO
        • Chladiace stoly EKO
        • Nerezové chladničky a mrazničky EKO
        • Nerezové chladničky a mrazničky PROFI
        • Príslušenstvo k chladiacej technike
        • Profesionálne chladiace stoly
        • Profesionálne mraziace stoly
        • Presklené chladničky
        • Pizza-stoly a vitríny
        • Šokery
      • Konvektomaty a pece
        • Konvektomaty podľa značky
        • Doplnky ku konvektomatom
        • Teplovzdušné a statické rúry
        • Mikrovlnné rúry
      • Kuchynský riad
        • Forma na teriny
        • GN nádoby
        • Hrnce a Rajnice
        • Misy a Odmerky
        • Nádoby na cestoviny
        • Nádoby na skladovanie
        • Panvice a Pekáče
        • Rošty z nerezu
        • Vedrá
      • Kuchynské náradie
        • Dávkovače na omáčky
        • Dosky na krájanie profi
        • Kuchynské náradie monoblock
        • Haluškovač
        • Kliešte
        • Korenie
        • Lieviky
        • Lopatky
        • Naberačky
        • Odkvapkávače a cedníky
        • Otvárače na konzervy
        • Pasírovače a krájače
        • Pinzety
        • Príslušenstvo na hranolky
        • Príslušenstvo na ryby
        • Sitá
        • Stojany
        • Strúhadlá
        • Sušička na šaláty
        • Šumovačky
        • Špachtle
      • Nerezový nábytok
        • Krytované stoly
        • Modulárny výdaj
        • Nástenné police a skrinky
        • Odsávače pár
        • Ohrevné stoly
        • Pracovné moduly
        • Pracovné stoly
        • Pracovné stoly so zásuvkami
        • Regále a skrine
        • Umývacie stoly
      • Príprava potravín
        • Príprava potravín HÄLLDE
        • Krájače zeleniny
        • Kutre
        • Miesiče cesta
        • Mlynčeky na mäso
        • Nárezové stroje
        • Príslušenstvo k robotom
        • Tyčové ručné mixéry
        • Univerzálne roboty
        • Válkače cesta
      • Skladovanie a hygiena
        • Kontrolné váhy
        • Lapače hmyzu
        • Odpadové koše a popolníky
        • Skladové regále
        • Teplomery
        • Transportné vozíky
      • Stolové zariadenia
        • Grily na kurence
        • Grilovacie platne
        • Gastro pekáče
        • Holdomat
        • Hot-dog
        • Hygienické balenie
        • Indukčné variče
        • Kontaktné grily
        • Nože na kebab
        • Palacinkovače a waflovače
        • Piecka na trdelník
        • Ryžovary
        • Salamandre a toastre
        • Sous Vide program
        • Stolové fritézy
        • Stolové fritézy PROFI
        • Stolové variče
        • Stroje na kebab
        • Vodný kúpel
      • Stolový inventár
        • Džbániky
        • Informačné a popisovacie tabule
        • Košíky na pečivo
        • Miniatúry na servírovanie
        • Podnosy
        • Porcelán
        • Príbory
        • Rôzne
        • Servírovacie tácky
        • Stojany, lišty a dávkovače
        • Stolové doplnky
        • Vitríny a kryty
      • Umývací program
        • Príslušenstvo odpadu
        • Leštičky a sušičky
        • Stoly k umývačkám
        • Umývacie batérie a sprchy
        • Umývacie koše
        • Umývačky ARISTARCO
        • Umývačky STALGAST
        • Zmäkčovače vody
      • Vákuovačky
        • Vákuovacie sáčky
        • Vákuovacie stroje
      • Varná technológia
        • BERTO´s 700
        • BERTO´s 900
        • Fritézy Elframo
        • Stalgast 700
        • Varná rada EKO
        • Varné stoličky
      • Zabíjačkové potreby
      • Zmrzlinárske príslušenstvo
        • Držiak na kornútky
        • Nádoby na zmrzlinu
        • Oblečenie
        • Porciovačky zmrzliny
        • Stroje na zmrzlinu
        • Tvorítka na zmrzlinu
        • Zmrzlinové pulty
    • Grilovanie
      • Aromatická štiepka na údenie
      • Čistenie grilu
        • Odstraňovače sazí
      • Grily
        • Elektrické grily
        • Keramické grily
        • Kempingové variče a grily
        • Obaly na gril
        • Prenosné grily
        • Záhradné grily na uhlie
        • Zahradné plynové grily
      • Grilovacie náradie
        • Grilovacie sady
        • Príprava a konzumácia
        • Samostatné kusy
      • Grilovacie príslušenstvo
        • Dosky ku grilom
        • Grilovacie ihly a ražne
      • Kotlíky
      • Lampy, pochodne, oleje
      • Plynové variče
      • Prenosné ohnisko
        • Poklop na ohnisko
        • Drôtený kryt na ohnisko
      • Prípravky proti hmyzu
      • Regulátory
      • Rošty
        • Grilovacie rošty
        • Rošty do krbu
        • Rošty do ohniska
        • Rošty obracacie
        • Rošty na gril
      • Uhlie, brikety, podpaľače, zápalky
        • Bambusové pochodne
        • Drevené uhlie a Grilovacie brikety
        • Knôty
        • Podpalovače a zápalky
      • Zásobníky na drevo
    • Káva
      • Lavazza
    • Kuchárske knihy
    • Pre domácnosť
      • Zdravie
      • Ryža a ryžové produkty
      • Na nápoje
        • Fľaše, vinotéka, bar, doplnky
        • Príprava čaju a kávy, kanvice
        • Poháre
        • Zdravé fľaše
      • Organizácia a upratovanie domácnosti
        • Organizéry
        • Na kuchynskej linke
        • Umývanie riadu a upratovanie
        • Závesné systémy
      • Osviežovače
        • Vonné difuzéry
      • Pečenie
        • Formy na pečenie a plechy
        • Náradie a pomôcky na pečenie
        • Odmerky, váhy a teplomery
        • Vykrajovače, formičky
        • Zapekacie misy
      • Príprava a spracovanie potravín
        • Dosky na krájanie
        • KitchenAid
        • Krájače, strúhadlá, kuchynské nástroje
        • Kuchynské náradie a pomôcky
        • Nože, nožnice, bloky na nože
      • Skladovanie a balenie potravín
        • Balenie potravín
        • Dózy a misky
        • Obedáre a termotašky
        • Závaranie
        • Zásobníky
      • Stolovanie
        • Fondue
        • Koreničky a mlynčeky na korenie
        • Prestieranie a servírovanie
        • pre gril
        • Príbor
        • Taniere, hrnčeky, misky a misy
      • Varenie
        • Hrnce Tescoma
        • Panvice Tescoma
        • Riad do mikrovlnnej rúry
        • Sady hrncov Tescoma
        • Tlakové hrnce Tescoma
      • Varenie pre deti
        • Detské stolovanie
        • Varenie a pečenie s deťmi
    • Reštauračné, hotelové doplnky
      • Informačné tabule
      • Jedálne lístky, dosky na účtenky
      • Nástenné tabule
      • Ponukové tabule
      • Popisovače
      • Popolníky
      • Stolové popisovacie tabule
    • Gravírovanie
    • Referencie
    • Blog
    • Výšivky
    • Showroom v Bratislave
    • Veľkoobchod
    • Kontakt
    • Referencie
    • Blog
    • Výšivky
    • Showroom v Bratislave
    • Veľkoobchod
    • Kontakt
    BlogČlánky​Ako chutí Korzika? Slovenský šéfkuchár to vie z prvej ruky
    Články
    15. 8. 2019
    4 min. čítania

    ​Ako chutí Korzika? Slovenský šéfkuchár to vie z prvej ruky

    Príroda, atmosféra, ale aj gastronómia na Korzike je skutočne magická. Juraj Smatana radí, čo určite treba ochutnať a prezrádza aj dva skvelé recepty. Ako chutí Korzika?
    Autor článku Janka Snopková
    ​Ako chutí Korzika? Slovenský šéfkuchár to vie z prvej ruky
    Príroda, atmosféra, ale aj gastronómia na Korzike je skutočne magická. Juraj Smatana radí, čo určite treba ochutnať a prezrádza aj dva skvelé recepty. Ako chutí Korzika?
    Autor článku Janka Snopková

    Nože IVO Cutelarias

    Príroda, atmosféra, ale aj gastronómia na Korzike je skutočne magická. Juraj Smatana radí, čo určite treba ochutnať a prezrádza aj dva skvelé recepty.

    Ostrov plný protikladov a kompromisov zároveň. Korzika je tak trochu talianska a tak trochu francúzska, má očarujúce hory aj azúrové more, oplýva darmi mora, no k špecialitám patrí hlavne mäso. Uprostred divokej a prirodzenej nádhery, ktorá ešte nie je poznačená rezortným turizmom, má svoje kráľovstvo aj slovenský šéfkuchár Juraj Smatana. V reštaurácii Focu Di Legna pôsobí ako Executive Chef. Ako chutí Korzika? Dominuje tu stredomorská, francúzska či talianska kuchyňa?

    V článku sa dozviete:

    • Aké sú mieste špeciality.
    • Prečo chcel Juraj odísť zo Slovenska a aké je to pracovať v zahraničí.
    • 2 recepty na typické korzické špeciality.

    Juraj Smatana

    Asi skôr talianska, no hlavne svojská

    Napriek tomu, že Korzika parí k regiónom Francúzska a oficiálnym jazykom je francúzština, korzická gastronómia má jednoznačne italický rukopis. „Vplyv Talianska je na každom rohu. Nájdete tu malé stánky, kde robia pizzu, väčšina reštaurácií má postavené svoje jedálne lístky na cestovinách a rizotách. K tomu sa pridáva aj výber francúzskej kuchyne a mixuje sa to s miestnymi jedlami a produktami,“ prezrádza talentovaný Slovák, ktorý sa spolu s kolegami na Korzike pokúša o michelinskú hviezdu.

    Korzika

    Korzika vonia mäsom

    Napriek tomu, že človek by pri ostrove tipoval nadvládu rýb a morských špecialít, zaujímavé je, že miestni sú skôr mäsožravci. „Veľmi typické sú ich charcuterie, teda mäsové nárezy a výrobky. Majú veľmi kvalitné klobásy, rôzne druhy salám, ale zas aj perfektné syry. Medzi top mäsové výrobky patrí ich coppa - bravčové údené pliecko, salsiccia - korenená klobása a figatella - pečeňová klobása,“ približuje Juraj Smatana. „V našom podniku patrí k najpopulárnejším jedlám cochon de lait – mliečne prasiatko, ktoré podávame so zemiakovým pyré. Mimo letných mesiacov je populárne aj mliečne kozliatko, korzická polievka alebo teľacina s olivami,“ dodáva šéfkuchár.

    Linguiny  Šalát z grilovanej zeleniny

    Linguiny s omáčkou z grilovaných cherry rajčín a s gravelaux saumon (losos robený v marináde z hrubej soli a rozmixovanej červenej repy)

    Šalát z grilovanej zeleniny s grilovaným avokádom, pestom a burattou (buratta je typ mozzarelly)

    Syry, figy aj gaštany

    Pre ostrov sú typické aj zaujímavé nápoje. Likéry Limoncello, Chataigne alebo Myrtille, ale aj gaštanové pivo Pietra. K tým najlepším nápojom patria aj miestne vína. „Potom sú to aj rôzne druhy syrov, ktoré vám väčšina podnikov naservíruje s figovým džemom, ktorý je tiež ich perfektný produkt. Skvelé sú aj jedlá z ich typického syra Brocciu, ktoré môžu byť na slano, ale aj na sladko, napríklad Beignets de Brocciu – plnené šišky alebo môj obľúbený dezert Fiadone,“ hovorí Smatana.

    Filet Espadon  Mliečne prasiatko

    Filet Espadon (žralok) s pyré zo sladkých zemiakov a mango omáčkou

    Mliečne prasiatko so zemiakovým pyré a cesnakovo hríbovou omáčkou

    Príbeh Slováka na Korzike

    Juraj Smatana sa na Korziku dostal náhodou. Keď pôsobil v Banskej Bystrici, spoznal ľudí, ktorí chodili pracovať do Francúzska. Slovo dalo slovo a stal sa ďalším členom partie. „Neľutujem ani jedinú sekundu strávenú na tomto ostrove. Býva to tu často ťažké, no dá sa to zvládnuť. Naučil som sa nové veci a spoznal skvelých ľudí,“ vysvetľuje. Zo Slovenska chcel odísť už dávno predtým. Nepáčili sa mu podmienky, v akých sa pracuje vo väčšine podnikov u nás. „To pre mňa nebolo. Na Korzike je veľký rozdiel v tom, ako sa správa zamestnávateľ voči svojim kuchárom. Postupne som spoznal, ako to tu funguje a zamiloval som sa. Aj do zachovanej prírody, je to tu naozaj krásne – moja srdcová záležitosť,“ prezrádza. 

    Rodisko Napoleona mu učarovalo až tak, že keby bolo jeho konečnou zastávkou, vôbec by mu to neprekážalo. „Hoci, v kútiku mám ešte jeden sen – variť na jachtách,“ priznáva. Ani na Slovensko ešte úplne nezanevrel – popri práci na Korzike bude pomáhať rozbiehať ešte jeden zaujímavý gastroprojekt v Banskej Bystrici. Ak sa tak skoro na Korziku nedostanete, budete môcť jeho umenie čoskoro okúsiť na strednom Slovensku.

    OBĽÚBENÉ RECEPTY ŠÉFKUCHÁRA NA KORZIKE

    Fiadone

    Fiadone (dezert)

    Recept pre 4 osoby:

    • 500 g syra Brocciu (ako náhradu môžete použiť Ricottu)
    • 150 g cukor
    • 1 PL hladká múka
    • 1 citrón (kôra)
    • 4 vajíčka
    • 1 čerstvý vanilkový lusk
    • maslo a múka na vymastenie a vysypanie plechu

    Kuchárska obuv

    Postup:

    Rúru si rozohrejeme na 150 °C. Do mixéra dáme syr a vyšľaháme do hladka. Potom pridávame vajíčka a po jednom ich zašľaháme do syra. Pridáme preosiatu múku a miešame. Na záver pridáme cukor, vanilkové semiačka a citrónovú kôru a premiešame. Výslednú hmotu dáme do formy na pečenie, ktorá je vymastená maslom a vysypaná múkou a pečieme 30 minút.

    Telacie na olivách

    Mijote de veau aux olives (teľacie na olivách)

    Recept pre 5 ľudí:

    • 1 kg teľacie pliecko
    • 125 g rajčinový pretlak
    • 2 PL červená sladká paprika
    • 1 cibuľka
    • 2 ks červená svieža paprika
    • 150 g zelené olivy
    • 4 strúčiky cesnaku
    • 100 g čerstvá bazalka
    • 3 dcl červeného vína
    • Olivový olej
    • Soľ, korenie podľa chuti
    • Voda

    Postup:

    Na olivovom oleji si opražíme na kocky pokrájanú cibuľku, pridáme mäso a cesnak a spolu opražíme. Netreba sa báť, keď sa bude mäso pripekať na spodok hrnca, pomôže nám to potom k výslednej farbe jedla. Keď máme mäsko opražené, pridáme polovicu vína, sladkú papriku a aj červenú papriku pokrájanú na kocky. Spolu necháme povariť, až kým sa nám vínko neodparí. Potom pridáme zvyšok vína, 1/2 litra vody a rajčinový pretlak a spolu varíme, kým nám mäsko nezmäkne cca 1 a pol hodiny. Keď už máme mäsko uvarené, odstavíme hrniec z ohňa a pridáme čerstvú nasekanú bazalku a zelené olivy. Dochutíme soľou a korením a necháme odstáť. Najlepšie je jedlo podávať až na druhý deň. 

    Ako prílohu môžeme dať tagliatelle, linguini, polentu alebo zemiakové pyré. 

    Dobrú chuť!

    Jurajovi ďakujeme a želáme mu veľa šťastia pri získavaní Michalinskej hviezdy!

    Copyright © 2019 Profi Vision, s. r. o., All rights reserved

    Foto: archív J. S., istockphoto.com

    Ak sa vám článok páčil, neváhajte ho zdieľať so svojimi priateľmi.


    Páčil sa vám článok?

    Zdieľajte ho s priateľmi
    Zdieľat
    Autor článku Janka Snopková Ďalšie články autora
    Janka je špecialistka na marketing. Rada vyhľadáva aktuálne témy. Pri písaní spolupracuje s profi kuchármi, ktorí sú skúsení, záleží im na ich profesii, majú čo povedať a sú zároveň aj našimi spokojnými zákazníkmi. Je známa svojimi otázkami na telo, z ktorých sa odborníkom parí z hlavy, ale výsledok stojí za to. Veď posúďte sami.
    ×

    Prečítajte si aj

    • Juraj Smatana: Domáca bazalková tatárska omáčka
      Prílohy a omáčky
      17. 7. 2019
      2 min. čítania

      Juraj Smatana: Domáca bazalková tatárska omáčka

      Teplé dni a večery doslava lákajú ku grilovaniu. Čím ale doplniť všetky pripravené dobroty a podčiarknuť ich chuť? Prekvapte svojich hostí skvelou domácou tatárskou omáčkou. Vychladená sa skvele hodí napríklad k rôznym typom mäsa a rýb.

    • B. Michalčík: Talianska veľkonočná Colomba
      Dezerty
      31. 3. 2021
      2 min. čítania

      B. Michalčík: Talianska veľkonočná Colomba

      Rovnako ako na Slovensku a iných krajinách, aj Taliani majú svoje veľkonočné tradície. Dobré jedlo k Talianom patrí a inak to nie je ani na Veľkú noc. Jedným z nich je tradičná talianska veľkonočná dobrota v tvare holubice - Colomba, alebo Colomba di Pasqua (veľkonočná holubica). Je to nadýchaný ľahký koláč, ktorého neodmysliteľnou súčasťou je kandizované ovocie a mandle. A pretože Braňo pôsobil počas svojej kariéry šéfkuchára aj v Taliansku, tento skvelý koláč mu neunikol.

    • Juraj Smatana: Lososový tatarák s avokádovou penou
      Ryby
      19. 8. 2019
      2 min. čítania

      Juraj Smatana: Lososový tatarák s avokádovou penou

      Juraj Smatana pracuje ako Executive Chef v korzickej reštaurácii Focu di Legna. Aktuálne sa preto v práci zameriava na korzickú stredomorskú kuchyňu. Tento recept je ako vystrihnutý z prímorského dovolenkového receptáru. :) Máte radi tatarák? Vyskúšajte aj lososový, štýlovo servírovaný v avokádovej šupke.

    Recepty
    Recepty (86)
    Novinky
    Novinky (6)
    Články
    Články (85)

    Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

    Zobraziť všetkých výrobcov
    Dick Kambukka Favorit UNOX Engel

    To najlepšie do Vašej pošty

    Novinky, recepty, tipy a rady priamo na Váš e-mail

    O spoločnosti

    • Výšivky
    • Referencie
    • Výrobcovia
    • O nás
    • Blog
    • Kontakt
    • Kariéra u nás

    O nákupe

    • Obchodné podmienky
    • Ochrana osobných údajov
    • Doprava a platba
    • Výmena tovaru / Reklamácia
    • Showroom
    • Podmienky propagačnej súťaže na Facebooku
    • Vernostný systém

    Kontakty

    Máte otázky?

    Tímea Vám poradí

    +421 2 800 12 333
    (Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)
    profikuchar@profikuchar.sk

    Showroom v Bratislave

    Zobraziť na mape
    Adresa showroomu
    Kostlivého 19
    821 03 Bratislava
    Otváracia doba
    Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30
    • Vzdelávajte se a sledujte nás na Facebooku
    • Krásne produkty si priamo hovoria o zdieľanie na Instagrame
    • O novinkách píšeme na Twitteri
    • Produkty Vám predstavujeme na Youtube

    Copyright © 2010 - 2023 profikuchar.sk Všetky práva vyhradené

    eshop na mieru vytvorilo vibration.sk

    ×
    Nože
    Hrnce

    Získajte 5€ zľavu

    na Váš prvý nákup

    Zadajte Váš email a získate zľavový kód
    Zľava platí pri nákupe nad 50€