Máte otázky?

Tímea Vám poradí

+421 2 800 12 333
(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Vykosťovacie nože, IVO, čierna, 22 cm

Popis kategórie

Nôž na vykosťovanie sa vyznačuje kratšou čepeľou, vďaka ktorej je možné s nožom opracúvať kus mäsa s kosťou presnejšie a úspornejšie. Nôž má jemne zakrivené ostrie. Nôž je určený pre všetky druhy mäsa a využitie nájde tak v profesionálnej kuchyni ako aj v domácnostiach. Tento typ kuchárskeho noža je veľmi obľúbený pri zabíjačkách a v mäsiarstvách. Dĺžka čepele noža je v rozpätí od 10 cm až do 21 cm.

Nože IVO pre dokonalý zážitok z varenia. Odporúča šéfkuchár Peter Varga a Milan "Junior" Zimnýkoval.

Zoradiť:
Najpredávanejšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najnovšie

    S touto kombináciou filtrov si nevieme poradiť. Žiaľ, takýto tovar nemáme.

    Skúste použiť iné filtre alebo nám zavolajte na číslo +421 2 800 12 333 alebo napíšte mail na profikuchar@profikuchar.sk a radi vám s výberom pomôžeme.

Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

Zobraziť všetkých výrobcov
 
Hodnotenie obchodu
Hodnotenie obchodu
Ako sú s nami zákazníci spokojní?
4,8 299 hodnotení