Mäso a divina
zadarmo
nad 100€
v Bratislave
loga a textu
Popis produktu a parametre
Popis produktu
Mäso a divina
Vydavateľstvo: Svojtka SK
Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len listovaní nepochybne prídu na svoje.
- Počet strán: 320 strán
- Väzba: pevná väzba
- Rozmer: 230 x 300 mm
- Hmotnosť: 1890 g
- Jazyk: slovenský jazyk
- ISBN: 9788081072413
- Rok vydania: 2010