Máte otázky?

Tímea Vám poradí

+421 2 800 12 333
(Po - Pia: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Sekáče na mäso, Wüsthof, 24, nerezová oceľ

Popis kategórie

Kuchárske sekáčiky na mäso si nájdu využitie v každej kuchyni, kde sa spracúvajú celé časti mäsa s kosťou, ako napríklad pri sekaní kostí na vývar alebo omáčky, porcovaní mäsa s kosťou a podobne.

Jedná sa o špeciálny typ noža s dlhou a širokou čepeľou a samozrejme aj vyššou váhou, aby bol schopný ľahko rozdeliť kosť alebo naporcovať mäso s kosťou. Dĺžka čepele je v rozmedzí od 16 do 24 centimetrov, pričom najobľúbenejší a aj najpoužívanejší je nôž s dĺžkou čepele 16 cm.

Kvalitný sekáčik na mäso by nemal chýbať v žiadnej profesionálnej kuchyni, či pri domácich zabíjačkách.

Nože IVO pre dokonalý zážitok z varenia. Odporúča šéfkuchár Peter Varga a Milan "Junior" Zimnýkoval.

Zoradiť:
Najpredávanejšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najnovšie

    S touto kombináciou filtrov si nevieme poradiť. Žiaľ, takýto tovar nemáme.

    Skúste použiť iné filtre alebo nám zavolajte na číslo +421 2 800 12 333 alebo napíšte mail na profikuchar@profikuchar.sk a radi vám s výberom pomôžeme.

Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

Zobraziť všetkých výrobcov
 
Hodnotenie obchodu
Hodnotenie obchodu
Ako sú s nami zákazníci spokojní?
4,8 299 hodnotení