• overené zákazníkmi
  • nakupujbezpecne.sk
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Kód: Lit6

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Vyberte si variantu!
41,69 € s DPH 37,90 € bez DPH
Výrobca: Ikar
Dostupnosť:
1 ks.
Už ďalší pracovný deň môže byť u vás. Pri objednaní tovaru do 12:00.
Overený obchod
Overený obchod
Na trhu od roku 2011
Na trhu od roku 2011
Jednoduchá výmena veľkostí
Jednoduchá výmena veľkostí
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Slovenské výrobky
Slovenské výrobky
Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Showroom v Bratislave
Showroom v Bratislave

Popis

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Konrád Kendík | Vydavateľstvo: Nová Práca

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

II. doplnené a rozšírené vydanie
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

  • Počet strán: 1270 strán
  • Väzba: pevná väzba
  • Rozmer: 220x305 mm
  • Hmotnosť: 2250 g
  • Jazyk: slovenský jazyk
  • ISBN: 9788089350445
  • Rok vydania: 2012

Výrobca

Ikar

POTREBUJETE PORADIŤ?

Napíšte nám

Máte nejaké otázky? Zodpovieme ich. Prosím, pozorne vyplňte kontaktné údaje.

Profi Vision s.r.o., Seberíniho 8, Bratislava 82103, +421904095654, profikuchar@profikuchar.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info