Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
zadarmo
nad 100€
v Bratislave
loga a textu
Popis produktu a parametre
Popis produktu
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Konrád Kendík | Vydavateľstvo: Nová Práca
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
II. doplnené a rozšírené vydanie
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
- Počet strán: 1270 strán
- Väzba: pevná väzba
- Rozmer: 220x305 mm
- Hmotnosť: 2250 g
- Jazyk: slovenský jazyk
- ISBN: 9788089350445
- Rok vydania: 2013