Vykosťovacie nože, IVO, 20 cm, nehrdzavejúca oceľ s chrom-molybden-vanadium (x50 cr mo v15)
Popis kategórie
Nôž na vykosťovanie sa vyznačuje kratšou čepeľou, vďaka ktorej je možné s nožom opracúvať kus mäsa s kosťou presnejšie a úspornejšie. Nôž má jemne zakrivené ostrie. Nôž je určený pre všetky druhy mäsa a využitie nájde tak v profesionálnej kuchyni ako aj v domácnostiach. Tento typ kuchárskeho noža je veľmi obľúbený pri zabíjačkách a v mäsiarstvách. Dĺžka čepele noža je v rozpätí od 10 cm až do 21 cm.
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xvarga.png.pagespeed.ic.CiSyQPDOUV.png)
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xjunior.png.pagespeed.ic.ex9QaMSFob.png)
![](https://cdn.sellio.net/themes/profikuchar2/img/xIVO_logo.png.pagespeed.ic.6FthEj9uY_.png)
Nože IVO pre dokonalý zážitok z varenia. Odporúča šéfkuchár Peter Varga a Milan "Junior" Zimnýkoval.