Vykosťovacie nože, IVO, 16 cm, nerezová oceľ
Popis kategórie
Nôž na vykosťovanie sa vyznačuje kratšou čepeľou, vďaka ktorej je možné s nožom opracúvať kus mäsa s kosťou presnejšie a úspornejšie. Nôž má jemne zakrivené ostrie. Nôž je určený pre všetky druhy mäsa a využitie nájde tak v profesionálnej kuchyni ako aj v domácnostiach. Tento typ kuchárskeho noža je veľmi obľúbený pri zabíjačkách a v mäsiarstvách. Dĺžka čepele noža je v rozpätí od 10 cm až do 21 cm.
Nože IVO pre dokonalý zážitok z varenia. Odporúča šéfkuchár Peter Varga a Milan "Junior" Zimnýkoval.
S touto kombináciou filtrov si nevieme poradiť. Žiaľ, takýto tovar nemáme.
Skúste použiť iné filtre alebo nám zavolajte na číslo +421 2 800 12 333 alebo napíšte mail na profikuchar@profikuchar.sk a radi vám s výberom pomôžeme.