Nôž štylizovaný podľa japonského kuchárskeho noža je to pravé pre prípravu nie len jemnej ázijskej, ale aj západnej kuchyne. Duto vrúbkované ostrie vytvára kapsy vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom v prilepení sa na ostrie noža.
Dĺžka čepele: 17 cm
WÜSTHOF nože sú výrobky najvyššej kvality. Precízna výroba s dôrazom na detail robí tieto nože viac než len nástrojom na prípravu jedla. S nožmi WÜSTHOF zažijete kulinársky zážitok už pri príprave jedla.
Prečo práve nože WÜSTHOF:
- vykované z jedného kusu ušľachtilej ocele
- vynikajúca trvanlivosť a odolnosť noža
- mimoriadna ostrosť čepele, ktorá sa ľahko udržuje
- vysokoodolné voči korózii
- bezškárové spojenie rukoväte a čepele zabezpečuje hygienické používanie
- optimálne vyváženie pre krájanie bez námahy.
- vhodné pre profesionálnych kuchárov aj pre všetkých milovníkov varenia
- kvalita vyrobená v Solingene v Nemecku
Modelová rada Silverpoint
- výroba v rozsahu 12-14 výrobných krokov
- nekované nože z nerezovej ocele
- kov dosahuje do polovice syntetickej rukoväte
- čepeľ tvrdená na 56°-57° Rockwella