







Popis
Dĺžka noža: 32 cm
Dĺžka čepele: 18,5 cm
V štruktúre materiálu sa strieda viac vrstiev rôznych druhov ocele s rôznymi vlastnosťami, ako je krehkosť, húževnatosť, ohybnosť a podobne. Týchto viac vrstiev ocele je spojených metódou kováčskeho zvárania do jedného celku (pri tomto noži je to 67 vrstiev). Výsledkom je materiál, ktorý má unikátne vlastnosti prevzaté zo všetkých druhov ocele, ktoré boli v ňom na jeho výrobu použité. Preto práve tento nôž je tvrdý a húževnatý zároveň. Nôž dosahuje tvrdosť 60 HRC, čo je horná hranica tvrdosti nožov.
Výsledná štruktúra materiálu po jeho obrúsení, leptaní a vyleštení vytvára jedinečnú štruktúru s nádhernou kresbou, podľa ktorej je možné tento kvalitný nôž identifikovať.
Pri používaní berte ohľad na to, že tento nôž je veľmi ostrý a slúži na krájanie potravín (nie zmrazených). Pri jeho používaní dbajte na vašu bezpečnosť.
Po používaní tohto noža doporučujeme, vzhľadom na jeho hodnotu, nenechávať nôž pohodený v umývacom dreze, ihneď po použití umyť, osušiť a odložiť na miesto, kde nedochádza ku kontaktu s inými kovovými predmetmi.
Výrobca
