• overené zákazníkmi
  • nakupujbezpecne.sk

Články

​Ako chutí Korzika? Slovenský šéfkuchár to vie z prvej ruky
15.08.2019

​Ako chutí Korzika? Slovenský šéfkuchár to vie z prvej ruky

Grilovanie nám môže poriadne uškodiť. Ako na to zdravo a chutne?
10.08.2019

Grilovanie nám môže poriadne uškodiť. Ako na to zdravo a chutne?

​Kde hľadať najlepšiu pizzu? Šéfkuchár tvrdí, že na Slovensku
03.08.2019

​Kde hľadať najlepšiu pizzu? Šéfkuchár tvrdí, že na Slovensku

​Je vám horúco? Dokonalé osvieženie nájdete v našich záhradách
30.07.2019

​Je vám horúco? Dokonalé osvieženie nájdete v našich záhradách

​SLOW FOOD – ako zachrániť zdravou stravou celú planétu
09.06.2019

​SLOW FOOD – ako zachrániť zdravou stravou celú planétu

Ako vybrať ten správny záhradný gril?
26.05.2019

Ako vybrať ten správny záhradný gril?

​POŠÍROVANIE – ani najjemnejšie potraviny sa nerozpadnú a ostanú šťavnaté a chutné
23.05.2019

​POŠÍROVANIE – ani najjemnejšie potraviny sa nerozpadnú a ostanú šťavnaté a chutné

​Čo ste netušili o čokoláde – kráľovnej medzi sladkosťami
16.05.2019

​Čo ste netušili o čokoláde – kráľovnej medzi sladkosťami

​Perkelt a paprikáš – viete, v čom sa líšia?
13.05.2019

​Perkelt a paprikáš – viete, v čom sa líšia?

​Trendy, ktoré hýbu svetom cateringu
06.05.2019

​Trendy, ktoré hýbu svetom cateringu

​FLAMBOVANIE – oheň, ktorý dodá jedlám punc exkluzivity
30.04.2019

​FLAMBOVANIE – oheň, ktorý dodá jedlám punc exkluzivity

​Móda v kuchyni: Aké kuchárske rondony sú hitom medzi kuchármi?
24.04.2019

​Móda v kuchyni: Aké kuchárske rondony sú hitom medzi kuchármi?

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú
22.04.2019

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú

​GLAZOVANIE – technika, ktorá jedlo krášli aj chráni
11.04.2019

​GLAZOVANIE – technika, ktorá jedlo krášli aj chráni

​Šéfkuchár P. Varga: Hygienik má riešiť kvalitu surovín, nie pokutovať za gramáž
08.04.2019

​Šéfkuchár P. Varga: Hygienik má riešiť kvalitu surovín, nie pokutovať za gramáž

​Je vám ľúto husí a kačiek? Spravte si fejkovú Foie Gras
27.03.2019

​Je vám ľúto husí a kačiek? Spravte si fejkovú Foie Gras

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku
23.03.2019

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku

​Desatoro začínajúceho kuchára
13.03.2019

​Desatoro začínajúceho kuchára

Vie, čo chutí Jennifer Lopez, Beyoncé aj R.E.M. – šéfkuchár Peter Varga
10.03.2019

Vie, čo chutí Jennifer Lopez, Beyoncé aj R.E.M. – šéfkuchár Peter Varga

​Nie je kvások ako kvások. Aký chlieb vlastne kupujeme?
04.03.2019

​Nie je kvások ako kvások. Aký chlieb vlastne kupujeme?

Sumček africký - pochúťka plná bielkovín + RECEPT
18.02.2019

Sumček africký - pochúťka plná bielkovín + RECEPT

​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu
12.02.2019

​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu

Stovky kíl mäsa a litrov kávy: Na čom si pochutnával štáb filmu Správa?
05.02.2019

Stovky kíl mäsa a litrov kávy: Na čom si pochutnával štáb filmu Správa?

​TV kuchár František Sedlák: Publikum chce jedlo s príbehom
24.01.2019

​TV kuchár František Sedlák: Publikum chce jedlo s príbehom

TOP triky, ktoré urobia z vášho gulášu majstrovské dielo
16.01.2019

TOP triky, ktoré urobia z vášho gulášu majstrovské dielo

Tipy expertky na výživu: Zdravý jedálniček v kocke
15.01.2019

Tipy expertky na výživu: Zdravý jedálniček v kocke

Ako vylepšiť manažment v kuchyni? Alfou a omegou je dobrý tím
18.12.2018

Ako vylepšiť manažment v kuchyni? Alfou a omegou je dobrý tím

Keď Čína udáva trendy - naučte sa variť podľa pravidiel čínskej medicíny
10.12.2018

Keď Čína udáva trendy - naučte sa variť podľa pravidiel čínskej medicíny

20+1 tip na vianočné darčeky pre milovníkov varenia
04.12.2018

20+1 tip na vianočné darčeky pre milovníkov varenia

​Michelinské hviezdy
01.12.2018

​Michelinské hviezdy

Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?
21.11.2018

Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?

​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody
12.11.2018

​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody

Desať najväčších omylov slovenských reštaurácií
06.11.2018

Desať najväčších omylov slovenských reštaurácií

Halloweenske vyrezávanie tekvíc
22.10.2018

Halloweenske vyrezávanie tekvíc

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti
12.10.2018

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality
22.08.2018

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality

Profi Vision s.r.o., Seberíniho 8, Bratislava 82103, +421904095654, profikuchar@profikuchar.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info