• overené zákazníkmi
  • nakupujbezpecne.sk

Články

​Desatoro začínajúceho kuchára
13.03.2019

​Desatoro začínajúceho kuchára

Vie, čo chutí Jennifer Lopez, Beyoncé aj R.E.M. – šéfkuchár Peter Varga
10.03.2019

Vie, čo chutí Jennifer Lopez, Beyoncé aj R.E.M. – šéfkuchár Peter Varga

​Nie je kvások ako kvások. Aký chlieb vlastne kupujeme?
04.03.2019

​Nie je kvások ako kvások. Aký chlieb vlastne kupujeme?

Sumček africký - pochúťka plná bielkovín + RECEPT
18.02.2019

Sumček africký - pochúťka plná bielkovín + RECEPT

​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu
12.02.2019

​Ako sa (ne)bohatne na obedových menu

Stovky kíl mäsa a litrov kávy: Na čom si pochutnával štáb filmu Správa?
05.02.2019

Stovky kíl mäsa a litrov kávy: Na čom si pochutnával štáb filmu Správa?

​TV kuchár František Sedlák: Publikum chce jedlo s príbehom
24.01.2019

​TV kuchár František Sedlák: Publikum chce jedlo s príbehom

TOP triky, ktoré urobia z vášho gulášu majstrovské dielo
16.01.2019

TOP triky, ktoré urobia z vášho gulášu majstrovské dielo

Tipy expertky na výživu: Zdravý jedálniček v kocke
15.01.2019

Tipy expertky na výživu: Zdravý jedálniček v kocke

Ako vylepšiť manažment v kuchyni? Alfou a omegou je dobrý tím
18.12.2018

Ako vylepšiť manažment v kuchyni? Alfou a omegou je dobrý tím

Keď Čína udáva trendy - naučte sa variť podľa pravidiel čínskej medicíny
10.12.2018

Keď Čína udáva trendy - naučte sa variť podľa pravidiel čínskej medicíny

20+1 tip na vianočné darčeky pre milovníkov varenia
04.12.2018

20+1 tip na vianočné darčeky pre milovníkov varenia

​Michelinské hviezdy
01.12.2018

​Michelinské hviezdy

Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?
21.11.2018

Ako to vyzerá v hotelovej profi kuchyni?

​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody
12.11.2018

​Plán HACCP prináša prevádzkovateľom povinnosti aj výhody

Desať najväčších omylov slovenských reštaurácií
06.11.2018

Desať najväčších omylov slovenských reštaurácií

Halloweenske vyrezávanie tekvíc
22.10.2018

Halloweenske vyrezávanie tekvíc

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti
12.10.2018

TRANŠÍROVANIE – doprajte svojim zákazníkom pocit výnimočnosti

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality
22.08.2018

GRATINOVANIE – zmeňte tradičné jedlá na špeciality

​BLANŠÍROVANIE – uchovajte v potravinách farbu a chuť
17.07.2018

​BLANŠÍROVANIE – uchovajte v potravinách farbu a chuť

Ako vybrať ten správny záhradný gril?
12.07.2018

Ako vybrať ten správny záhradný gril?

PLANKING – aróma dreva dodá jedlu výnimočnosť
27.06.2018

PLANKING – aróma dreva dodá jedlu výnimočnosť

MARINOVANIE – maličkosť, ktorá robí veľký rozdiel
03.06.2018

MARINOVANIE – maličkosť, ktorá robí veľký rozdiel

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú
23.05.2018

Grilovanie - ako urobiť z bežnej grilovačky výnimočnú

​KONFITOVANIE – špecialita, ktorá dodá vašej kuchyni francúzsky šmrnc
16.05.2018

​KONFITOVANIE – špecialita, ktorá dodá vašej kuchyni francúzsky šmrnc

7 tipov, ako vybrať správny kuchynský nôž
14.05.2018

7 tipov, ako vybrať správny kuchynský nôž

Gastronomické trendy v cateringu na rok 2018
02.05.2018

Gastronomické trendy v cateringu na rok 2018

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku
10.04.2018

Rastislav Krcho: Všetko o medveďom cesnaku + recept na pesto z medvedieho cesnaku

Slovenský šéfkuchár Tomáš Chilý: „Byť kuchárom nie je práca, ale diagnóza“
04.04.2018

Slovenský šéfkuchár Tomáš Chilý: „Byť kuchárom nie je práca, ale diagnóza“

Solingen – slávne mesto kvalitných nožov a nožníc
12.03.2018

Solingen – slávne mesto kvalitných nožov a nožníc

​Sous-vide - varenie, ktoré budete milovať (prinesie zákazníkov aj ušetrí peniaze)
01.03.2018

​Sous-vide - varenie, ktoré budete milovať (prinesie zákazníkov aj ušetrí peniaze)

Ako sa správne starať o kuchárske nože?
14.02.2018

Ako sa správne starať o kuchárske nože?

Úspech kuchyne je ukrytý najmä v kvalitnom a správnom noži. Ktorý typ noža a kedy použiť?
05.02.2018

Úspech kuchyne je ukrytý najmä v kvalitnom a správnom noži. Ktorý typ noža a kedy použiť?

Dry aged beef - zažite dokonalý steak
14.01.2018

Dry aged beef - zažite dokonalý steak

Rondon - najdôležitejší kúsok v šatníku kuchára
07.11.2017

Rondon - najdôležitejší kúsok v šatníku kuchára

Buďte pôžitkár - Wüsthof predstavuje revolučnú radu nových nožov pre náročných EPICURE
25.10.2017

Buďte pôžitkár - Wüsthof predstavuje revolučnú radu nových nožov pre náročných EPICURE

Profi Vision s.r.o., Seberíniho 8, Bratislava 82103, +421904095654, profikuchar@profikuchar.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info